دستور تهیه قارچ برگر (ماشروم برگر) و نکات خوشمزه شدن آن (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ماشروم برگر
یکی از خوشمزهترین فست فودها، قارچ برگر یا ماشروم برگر است. این برگر برای کسانی که به گوشت قرمز یا مرغ علاقه ندارند، گزینه مناسبی است، چون همانطور که از اسمش پیداست، در ماشروم برگر از گوشت استفاده نمیشود.
با این حال، در اکثر ماشروم برگرها از همبرگر استفاده میشود که بستگی به سلیقه افراد دارد. کسانی که به غذاهای فست فودی علاقهمند هستند، میتوانند با خیال راحت و بهصورت کاملاً بهداشتی، این برگر را در خانه تهیه کنند و دیگر نیازی به پرداخت هزینههای زیاد رستورانها نداشته باشند.
دستور تهیه قارچ برگر خانگی
مواد لازم برای یک عدد ماشروم برگر:
- سرکه بالزامیک: یک چهارم استکان
- پنیر پرولون: حدود سی گرم
- پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: یک سوم استکان
- ریحان خشک: یک قاشق غذاخوری
- پونه خشک: یک قاشق غذاخوری
- قارچ بدون ساقه: چهار عدد
- همبرگر گوشت خانگی: یک عدد
- خیارشور و گوجهفرنگی ورقهشده: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
ساندویچ ماشروم برگر
دستور تهیه قارچ برگر:
برای تهیه ماشروم برگر ابتدا سس مخصوص این برگر را آماده کنید. برای این کار یک ظرف انتخاب کنید. تمام سرکه بالزامیک را درون ظرف بریزید و سایر مواد را یکییکی اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.
ریحان خشک، روغن زیتون، پونه، پودر سیر، فلفل و نمک را به ظرف اضافه کنید و بگذارید مواد طعم یکدیگر را بگیرند. زمان زیادی نمیبرد و مهمترین چیز طعمدار شدن قارچ است.
پس از آماده شدن سس، قارچها را به شکل ورقه برش دهید. قارچها را در یک ماهیتابه بریزید و سس تهیهشده را روی آنها بریزید و بگذارید این مخلوط پانزده دقیقه بماند.
برای تهیه ماشروم برگر گریل را روی درجه متوسط بگذارید و قارچها را گریل کنید تا حدی که برشته شوند. زمان لازم برای گریل کردن هر طرف قارچ حدوداً بین پنج تا هشت دقیقه است. سپس قارچها را کنار بگذارید.
آماده کردن ساندویچ ماشروم برگر:
نان برگر را از وسط دو نیم کرده و با کمی کره یا روغن برشته کنید. ورقههای گوجهفرنگی و خیارشور را در قسمت زیرین نان قرار دهید و همبرگر خانگی را گریل کنید.
وقتی ماشروم برگرها آماده شد، سعی کنید خیلی خشک نشوند و آنها را روی خیارشور و گوجهفرنگی قرار دهید؛ بهگونهای که هم قارچ و هم برگر داغ باشند تا در این مرحله دیگر نیاز به حرارت مجدد نداشته باشید.
پنیر پرولون را روی برگر بگذارید و قارچها را روی پنیر قرار دهید. در این لحظه با حرارت قارچها و برگر، پنیر آب میشود. قسمت دوم نان را روی آن قرار داده و در کاغذ روغنی بپیچید و در یک ظرف مناسب گذاشته و با سیبزمینی سرخشده و سس دلخواهتان سرو کنید. نوش جان.
ماشروم برگر خانگی
چگونه ماشروم برگر خوشمزهتری درست کنیم؟
- نوع نان که استفاده میکنید تأثیر زیادی روی طعم ساندویچ دارد. بسته به سلیقه هر فرد میتوانید نان ساندویچ شیرین یا معمولی را انتخاب کنید.
- قبل از اینکه برگر را داخل نان بگذارید، روی سطح داخلی نان مقداری سس قرمز و سس فرانسوی بزنید.
- پنیر تأثیر بسیار زیادی روی طعم ساندویچ دارد. میتوانید از پنیرهای موزارلا، چدار و انواع دیگر پنیرها هم استفاده کنید.
- همه ساندویچها با کاهو، گوجه و خیارشور خوشمزهتر هستند، پس حتماً از آنها استفاده کنید.
- سعی کنید همیشه از نان گرد استفاده کنید تا ماشروم برگر شما ظاهر بهتری داشته باشد.