رسپی

دستور تهیه قرابیه حلوا خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

قرابیه حلوا یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده ترکیه‌ای است که معمولاً در مهمانی‌ها سرو می‌شود. برای یادگیری روش درست کردن این شیرینی خوشمزه، با ما در سایت دستور تهیه آشپزی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قرابیه حلوا

  • آرد: ۲ پیمانه
  • روغن نیمه جامد: ½ پیمانه
  • پودر قند: ۱ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • کره: ۱۲۵ گرم
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

روش تهیه قرابیه حلوا

مرحله اول

برای شروع، آرد را در یک تابه مناسب الک می‌کنیم. سپس تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و آرد را به آرامی تفت می‌دهیم تا کمی رنگش تغییر کند و بوی خامیش از بین برود.

مرحله دوم

بعد از اینکه آرد خوب تفت خورد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا کمی خنک شود. سپس روغن، پودر قند، تخم‌مرغ و کره که در دمای اتاق است را به تابه اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، مخلوط را ادامه می‌دهیم تا یک خمیر نرم و لطیف بوجود بیاید. سپس بکینگ پودر و وانیل را به خمیر اضافه کرده و کمی دیگر مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی کاملاً پوشش می‌دهیم و منتظر می‌مانیم تا فر به دما برسد.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از خمیر برمی‌داریم و آن را به شکل گرد در می‌آوریم. سپس آنها را در سینی فر می‌چینیم. برای زیباتر شدن شیرینی‌ها، می‌توانیم روی آنها طرح‌های دلخواه ایجاد کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، سینی را در وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. وقتی اطراف شیرینی‌ها طلایی شد، آن‌ها را از فر درآورده و اجازه می‌دهیم خنک شوند.

دستور تهیه قرابیه حلوا خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا