دستور تهیه قرابیه ( کوکو استار ) (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه قرابیه
دستور تهیه قرابیه (کوکو استار)، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله رضیم قرار دادهایم، با مجله رضیم همراه باشید.
قرابیه، که به ترکی آذربایجانی قورابیه نامیده میشود، نوعی شیرینی سنتی از تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان مانند تبریز، قزوین و زنجان، و همچنین در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود.
در تبریز، قرابیه به عنوان یک شیرینی مجلسی و پرهزینه شناخته میشود. در زنجان به آن قرابی میگویند.
مواد لازم برای تهیه قرابیه (کوکو استار)
- 1 لیوان پودر نارگیل
- 1 قاشق غذاخوری مارگارین
- 1 فنجان چای خوری پودر قند
این مواد را با هم مخلوط کنید و با فشار ملایم انگشتان، گلولههای کوچکی درست نمایید چون این خمیر خیلی نرم است.
- 2 عدد تخممرغ
- 3 قاشق غذاخوری کاکائو
- 1 لیوان پودر شکر
- 125 گرم مارگارین
- 1 بسته بکینگ پودر
- 1 بسته وانیل
- آرد به میزان لازم
با این مواد یک خمیر درست کنید و با دست خمیر را باز کرده و گلولههای نارگیلی را داخل آن قرار دهید و سپس آن را ببندید. در فر با دمای 160 درجه بپزید.
“““html
شما باید زمان را کنترل کنید. فکر نمیکنم بیشتر از بیست دقیقه طول بکشد.
دستور تهیه قرابیه
- بادامها را پودر کنید و با شکر و سفیدهٔ تخممرغ، دو بار چرخ کنید.
- اگر خمیر خیلی سفت شد، کمی سفیدهٔ تخممرغ به آن اضافه کنید. خمیر را خوب ورز دهید تا رنگش روشن شود. سپس آن را داخل قیف پارچهای با سر ماسوره بریزید.
- در سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را با قیف به شکل دایره روی کاغذ بریزید. سپس روی آنها پسته و بادام بپاشید.
- شیرینیها را در وسط فر که از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا روی آنها طلایی شود.
- بعد از اینکه شیرینیها سرد شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید. این شیرینیها سریع خشک میشوند، بنابراین بهتر است آنها را در ظرف دربسته یا کیسه نایلونی نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید :
قرابیه تبریز: دستور تهیه شیرینی تبریزی مجلسی + عکس
دستور تهیه شکلات گرد مغز دار