دستور تهیه قروت بیرجندی غذا سنتی با طعمی متفاوت و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
قروت یک غذای محلی خاص از بیرجند است. این غذا بسیار مقوی بوده و معمولاً با خوراک بادمجان و پوره سیبزمینی سرو میشود. مواد اصلی آن شامل کشک و گردو میباشد. میتوانید دستور تهیه قروت بیرجندی را در این مقاله مطالعه کنید.
دستور تهیه قروت بیرجندی
غذاهای محلی ایرانی تنوع بسیاری دارند. هر یک از این غذاها دارای خواص بالایی هستند و برای درمان و پیشگیری از بیماریها بسیار مفید میباشند.
مواد لازم برای قروت بیرجندی
گردو: ۵ عدد
پیاز: ۱ عدد متوسط
نعنا خشک: به میزان لازم
فلفل و نمک: به میزان لازم
دارچین: به میزان لازم
کشک سیاه بیرجندی: ۲ قاشق سوپخوری
روغن: به میزان لازم
دستور تهیه قروت بیرجندی خوشمزه
مواد ذکر شده برای ۲ نفر میباشد و اگر میخواهید مقدار بیشتری قروت داشته باشید، به ازای هر نفر ۲ عدد گردو و ۱ قاشق کشک اضافه کنید. اولین مرحله برای تهیه این غذای محلی، آسیاب کردن مواد است. ابتدا قروت یا کشک سیاه بیرجندی را به همراه مقداری گردو در مخلوطکن بریزید و خوب میکس کنید.
سپس به مواد، دو لیوان آب اضافه کنید تا راحتتر میکس شوند و ترکیبی یکدست حاصل شود. بعد از اینکه گردوها خوب روغن انداختند، مواد را از مخلوطکن خارج کنید. در این مدت، برای طعمدهی غذا آماده شوید. ابتدا پیازها را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند، مقداری نعناع، فلفل و نمک اضافه کنید.
حالا مواد مخلوطشده را در قابلمه بریزید. ۲ لیوان آب اضافه کنید و مواد را روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه قروت جوش آمد، حرارت را کم کنید تا مواد با حرارت ملایم بپزند. بعد از چند جوش، مواد را از روی حرارت بردارید. اگر دوست دارید غذا طعمی ترشتر داشته باشد، زمان جوشیدن را بیشتر کنید.
حال غذای محلی بیرجندی شما آماده است و میتوانید آن را در ظرف دلخواه سرو کنید. این غذا معمولاً با دارچین سرو میشود و طعم فوقالعادهای دارد. همچنین میتوانید این غذا را با نان محلی یا نان سنگک که ویژگیهای زیادی دارد، میل کنید.