رسپی

دستور تهیه قمری پلو سنتی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه کلم قمری پلوی خوشمزه

در اینجا طرز تهیه کلم قمری (کلم سنگی) پلو مجلسی به شما آموزش داده می‌شود. با ما همراه باشید.

آشنایی با طرز تهیه کلم‌ پلو قمری

مواد لازم برای کلم قمری پلو

  • برنج: ۱ کیلو
  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • کلم قمری: ۱ کیلو
  • پیاز رنده شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن: ۳۰۰ گرم
  • زعفران: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کلم قمری پلو

  1. ابتدا برنج را خیس کنید و کلم قمری را پوست کنده و ریز خرد کنید.
  2. در یک ماهیتابه، ۳ قاشق روغن را گرم کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و به شکل کوفته درآورید و در روغن سرخ کنید.
  3. بعد از سرخ شدن، کوفته‌ها را با کلم قمری مخلوط کرده و با یک لیوان آب، کمی زعفران و نمک به مدت کوتاهی بجوشانید تا آب نصف شود. سپس برنج را آبکش کنید.
  4. در کف ظرف مناسب کمی روغن و آب بریزید و چند قاشق از برنج را در آن بریزید. روی برنج را با مخلوط کلم و کوفته پر کنید و دوباره روی آن را با برنج بپوشانید.
  5. به همین ترتیب ادامه دهید تا تمامی برنج و مخلوط را در ظرف بریزید و سپس بگذارید پلو دم بکشد.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کلم پلو به سبک آمریکایی

دستور تهیه برنج گل کلم غذایی خوشمزه و رژیمی

تهیه شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت طرز تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا