دستور تهیه قهوه نیواورلئان به همراه فوت کوزه گری (مرحله به مرحله)

“`html
قهوه نیواورلئان و دستور تهیه آن به صورت سرد و گرم
قهوه نیواورلئان یکی از خاصترین نوشیدنیهای قهوه است که طعم آن با تمام قهوههایی که تا به حال چشیدهاید، متفاوت است. استفاده از کاسنی در این قهوه موجب میشود که طعمی متفاوت را تجربه کنید. ترکیب تلخی قهوه با شیرینی کاسنی ممکن است در ابتدا برای شما عجیب به نظر برسد، اما در واقع این ترکیب میتواند طعمی خوشمزه و دلپذیر برای شما ایجاد کند.
در این مقاله از رضیم، ابتدا به معرفی قهوه نیواورلئان میپردازیم و سپس دستور تهیه آن را به صورت سرد و گرم ارائه میدهیم.
معرفی قهوه نیواورلئان
نیواورلئان یکی از بزرگترین شهرهای بندری در آمریکا است که به خاطر کافههای فراوانش به مکانی برای تهیه انواع مختلف قهوه تبدیل شده است. کافی شاپهای معروف این شهر به نام «کافه دو مونده» (Café du Monde) در سرتاسر جهان شناخته میشوند.
در گذشته ما در مورد قهوه کاسنی صحبت کردهایم؛ افزودن کاسنی به قهوه نیواورلئان بسیار مهم است و شما میتوانید ریشههای کاسنی ساییده شده و برشته شده را در همه قهوهفروشیها پیدا کنید.
شاید در ابتدا استفاده از کاسنی در قهوهها به خاطر صرفهجویی اقتصادی بوده باشد، اما به مرور زمان طعم منحصر به فرد این قهوه، که ترکیبی از شیرینی و تلخی است، در دلها باقی ماند و طرفداران خاص خود را به دست آورد. این شیرینی تنها به صورت کم و به عنوان طعم پسزمینه است.
قهوه نیواورلئان از نظر طعم دارای طعمی مشابه شکلات و کارامل است و از نظر رنگ و غلظت، قهوهای تیره و غلیظ به حساب میآید.
این غلظت بالا ممکن است فکر کنید که قهوه باید مقدار زیادی کافئین داشته باشد، اما ما همیشه گفتهایم که غلظت بالا لزوماً به معنای کافئین بالا نیست. کاسنی که به این قهوه اضافه میشود به کاهش میزان کافئین کمک میکند.
دستور تهیه قهوه نیواورلئان
برای تهیه قهوه نیواورلئان، دو روش اصلی وجود دارد: دم کردن به صورت گرم و تهیه قهوه به صورت سرد. شما میتوانید بسته به سلیقه و نیاز خود یکی از این دو روش را انتخاب کنید.
اگر به دنبال نوشیدنی با کافئین بیشتر و راحتتر در تهیه و نگهداری هستید، قهوه دم سرد را انتخاب کنید؛ در غیر این صورت، به سراغ قهوه گرم بروید.
روش دم کردن گرم
- ۴ قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده متوسط
- ۲ قاشق غذاخوری کاسنی
- یک چهارم قاشق نمک (اختیاری)
- ۴ فنجان آب، ترجیحاً تصفیهشده یا آب آشامیدنی
- یک قاشق چایخوری شکر (اختیاری)
- شیر به عنوان طعمدهنده
رایجترین روش دم کردن قهوه نیواورلئان، دم کردن با استفاده از قهوهسازهای پور اور یا چکهای است، مانند کمکس یا V60.
برای دم کردن، ابتدا فیلتر کاغذی را با آب داغ شستشو دهید تا طعم کاغذی آن پاک شود. سپس آب را خالی کنید.
در مرحله بعدی، پودر قهوه را به همراه کاسنی و نمک درون فیلتر بریزید. آب را در کتری بریزید و بگذارید بجوشد؛ سپس به مدت ۱ دقیقه صبر کنید، بعد زیر شعله را خاموش کنید.
در مرحله سوم، آب جوش را به آرامی بر روی پودرهای قهوه و کاسنی بریزید. تقریباً به اندازه حجم پودرها، آب بریزید و به مدت ۴۵ ثانیه صبر کنید.
پس از ۴۵ ثانیه، به آرامی و به صورت دایرهای آب بیشتری روی قهوه بریزید تا قهوه به آرامی از فیلتر عبور کند و آماده نوشیدن شود.
حالا قهوه نیواورلئان شما آماده است و میتوانید بسته به سلیقه خود، آن را با شیر و شکر سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
“““html
روش دم کردن سرد
- ۴ قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده درشت
- ۲ قاشق غذاخوری کاسنی
- ۴ فنجان آب ، ترجیحا تصفیه شده و یا آب آشامیدنی شرکتی
- یک قاشق چای خوری شکر (اختیاری)
- شیر به صورت چاشنی
- یخ به مقدار لازم
همانطور که اول گفتیم، شما میتوانید قهوه نیواورلئان را به روش دم سرد درست کنید و از مزایای این شیوه بهرهمند شوید. قهوهای که با کافئین زیاد و راحتی در تهیه و نگهداری همراه است، از ویژگیهای آن است.
برای درست کردن قهوه نیواورلئان، شما باید یک قابلمه مناسب (که واکنش شیمیایی ندهد) تهیه کنید. سپس آب را با قهوه و کاسنی در قابلمه بریزید و به مدت 8 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از اینکه قهوه به روش سرد دم کشید، میتوانید به آن شیرین کننده و چاشنی اضافه کنید تا طعم آن تغییر کند. مقداری آب و شکر را مخلوط کنید تا شربت درست شود. سپس قبل از نوشیدن قهوه، مقداری از شربت و شیر را به آن اضافه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
نکته مهم این است که قهوهای که درست کردید را میتوانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید، اما اگر شکر و آب به آن اضافه کردید، این مدت کاهش مییابد و قهوه تنها میتواند یک یا دو روز سالم بماند.
قهوه نیواورلئان شاید نامی آشنا نباشد، اما یکی از قهوههای خاص و متفاوت است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه و سرو کنید. میتوانید آن را هم گرم در روزهای سرد و هم سرد در روزهای گرم بنوشید.