رسپی

دستور تهیه قیمه ریزه با گوشت و آرد نخودچی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

قیمه ریزه استان اصفهان + دستور تهیه

کوفته ریزه نخودچی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی از شهر زیبای اصفهان است. این شهر در تاریخ و فرهنگ ایرانی غذاهای خوشمزه‌ای دارد. با ما همراه شوید.

جدیدترین دستور تهیه خورش قیمه ریزه

مواد لازم برای تهیه قیمه ریزه

  • یک پیاز بزرگ
  • گوشت چرخ کرده (۳۰۰ گرم)
  • آرد نخودچی (۲ یا ۳ قاشق غذا خوری)
  • آب گوجه (دو سوم لیوان)
  • رب گوجه (یک قاشق غذا خوری)
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • روغن (۲ قاشق غذا خوری)
  • سیب زمینی (در صورت تمایل، یک عدد متوسط)

طرز تهیه قیمه ریزه خانگی

  1. کتری را پر از آب کنید و بگذارید آب جوش بیاید.
  2. پیاز را نصف کنید. یک نیمه را سرخ کنید و نیمه دیگر را کنار بگذارید.
  3. یک قابلمه بزرگ بردارید و روغن را در آن ریخته و پیازها را در آن بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید.
  4. وقتی پیازها طلایی شدند، حرارت را کم کنید و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ادویه‌ها با پیاز مخلوط شوند.
  5. زمانی که بوی ادویه‌ها به مشام رسید و پیازها تقریباً سرخ شدند، رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس آب گوجه را بریزید. حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا برای گوشت آماده شوید.
  6. نیمهٔ باقی‌ماندهٔ پیاز را رنده کنید و با گوشت مخلوط کنید. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و سپس آرد نخودچی را به آرامی اضافه کنید.
  7. آرد نخودچی باید به میزانی اضافه شود که گوشت قابل فرم دادن باشد و نه چسبناک یا خشک.
  8. وقتی مخلوط گوشت آماده شد، آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. سیب‌زمینی را پوست کنده و خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  9. تکه‌های سیب‌زمینی می‌توانند به اندازه دلخواه باشند، اما اندازه یک بند انگشت مناسب است. حالا گوشت‌ها را به اندازه گردو بردارید و به آرامی به قابلمه اضافه کنید.
  10. بهتر است از یک سمت قابلمه شروع کنید تا گوشت‌ها روی هم نیفتند و مجبور نشوید غذا را هم بزنید.
  11. حالا حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت‌ها بپزند. غذای شما بعد از ۴۵ دقیقه آماده است، اما اگر دوست دارید که آب غذا غلیظ‌تر شود، می‌توانید آن را دیرتر از روی اجاق بردارید.
  12. ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، به مقدار دلخواه نمک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گوشت‌ها تکه تکه نشوند.

نکات آخر برای سرو کردن قیمه ریزه

  • شما می‌توانید آب و گوشت‌ها را در ظرفی جدا یا با هم سرو کنید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید نان را خرد کرده و در آب غذا تلیت کنید.
  • در نهایت می‌توانید گوشت‌ها را با سبزیجات مختلف تزئین کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

خورش عدس – دستور تهیه خورش عدس با گوشت

دستور تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه

دستور تهیه ی خورش قارچ جدید و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا