رسپی
دستور تهیه قیمه نثار خوش عطر و بو مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
قیمه نثار و دستور تهیه کامل با دستور تهیه “قیمه نثار” خوشمزه
قیمه نثار یک غذای سنتی و خوشمزه از شهر قزوین است. این غذا بسیار مغذی و لذیذ است. برای یادگیری نحوه تهیه آن، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه “قیمه نثار”
- گوشت قیمه شده ۲۰۰ گرم
- خلال بادام یک سوم لیوان
- زرشک یک سوم لیوان
- برنج ۲ پیمانه
- خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- گلاب ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱.۵ قاشق غذا خوری
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
- روغن حیوانی به مقدار دلخواه
دستور تهیه قیمه نثار خوشمزه
- پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل و گوشت را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.
- وقتی گوشت پخته شد، نمک بزنید و صبر کنید تا آب آن کم شود و تنها مقدار کمی آب باقی بماند.
- خلال بادام را با گلاب و زعفران دم کرده خیس کنید تا نرم و خوشرنگ شود.
- زرشک را خوب بشویید و با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کمی روی حرارت تفت دهید. مراقب باشید که زرشک نسوزد.
- برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین را در کف قابلمه بریزید. سپس یک لایه نان یا سیبزمینی در کف قابلمه قرار دهید و برنج آبکش شده را روی آن بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
- برنج را در دیس بکشید و آن را با گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد قیمه نثار
- قیمه نثار یک غذای محلی از قزوین است.
- زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود ۴۵ دقیقه است.
- زمان پخت و انتظار حدود ۱ ساعت میباشد.
- این غذا را میتوانید در وعدههای ناهار یا شام سرو کنید.
- همچنین میتوانید در ماه رمضان به عنوان افطار میل کنید.
- مقادیر داده شده برای ۶ نفر مناسب است.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی