رسپی

دستور تهیه قیمه نثار خوش عطر و بو مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

قیمه نثار و دستور تهیه کامل با دستور تهیه “قیمه نثار” خوشمزه

قیمه نثار یک غذای سنتی و خوشمزه از شهر قزوین است. این غذا بسیار مغذی و لذیذ است. برای یادگیری نحوه تهیه آن، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه “قیمه نثار”

  • گوشت قیمه شده ۲۰۰ گرم
  • خلال بادام یک سوم لیوان
  • زرشک یک سوم لیوان
  • برنج ۲ پیمانه
  • خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • گلاب ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱.۵ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
  • روغن حیوانی به مقدار دلخواه

دستور تهیه قیمه نثار خوشمزه

  1. پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل و گوشت را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.
  2. وقتی گوشت پخته شد، نمک بزنید و صبر کنید تا آب آن کم شود و تنها مقدار کمی آب باقی بماند.
  3. خلال بادام را با گلاب و زعفران دم کرده خیس کنید تا نرم و خوش‌رنگ شود.
  4. زرشک را خوب بشویید و با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کمی روی حرارت تفت دهید. مراقب باشید که زرشک نسوزد.
  5. برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین را در کف قابلمه بریزید. سپس یک لایه نان یا سیب‌زمینی در کف قابلمه قرار دهید و برنج آبکش شده را روی آن بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
  6. برنج را در دیس بکشید و آن را با گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی تزئین کنید.

نکات تکمیلی در مورد قیمه نثار

  • قیمه نثار یک غذای محلی از قزوین است.
  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود ۴۵ دقیقه است.
  • زمان پخت و انتظار حدود ۱ ساعت می‌باشد.
  • این غذا را می‌توانید در وعده‌های ناهار یا شام سرو کنید.
  • همچنین می‌توانید در ماه رمضان به عنوان افطار میل کنید.
  • مقادیر داده شده برای ۶ نفر مناسب است.


گردآوری شده مجله ی رضیم


مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا