رسپی

دستور تهیه لازانیا زیتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه لازانیا زیتی

زیتی یک نوع پاستای لوله‌ای و کوچک است که با گوشت، سوسیس و پنیر به صورت لایه‌ای در فر پخته می‌شود. برای تهیه یک لازانیای زیتی خوشمزه، استفاده از ادویه ایتالیایی مهم است. اگر این ادویه را ندارید، نگران نباشید! می‌توانید با نصف قاشق چای‌خوری آویشن و یک قاشق چای‌خوری ریحان خشک، طعم خوبی به غذا بدهید.

پنیر ریکوتا

این پنیر از شیر گاو تهیه می‌شود و سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و ویتامین‌هاست. پنیر ریکوتایی که در لازانیای زیتی به کار می‌رود، نرم، خامه‌ای و خوشبوست. طعم این پنیر کمی شیرین است. به عنوان مثال، از این پنیر برای تهیه دسرهایی مانند تارت، پن‌کیک و چیزکیک استفاده می‌شود. همچنین، ریکوتا چربی کمی دارد و یک بسته آن حدود ۵۱۷ میلی‌گرم کلسیم و ۵۲ گرم پروتئین دارد. اضافه کردن ریکوتا به سس باعث غلیظ‌تر شدن آن می‌شود و می‌توانید آن را روی انواع اسپاگتی نیز امتحان کنید.

نکات مهم برای پخت لازانیای زیتی

یکی از نکات مهم برای پخت لازانیا زیتی این است که قبل از ریختن لازانیا، کمی روغن یا کره در کف ظرف و دیواره‌های آن بمالید تا لازانیا به راحتی جدا شود.
فر را نیم ساعت قبل از پخت روشن کنید تا گرم شود.
لازانیا را در وسط فر قرار دهید. دمای مناسب برای پخت لازانیا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد است. با توجه به مواد داخل لازانیا می‌توانید دما را تنظیم کنید.
می‌توانید روی ظرف لازانیا را با فویل بپوشانید و ۱۰ دقیقه قبل از پایان پخت، فویل را بردارید تا پنیر طلایی شود.
از دیگر انواع پاستا می‌توان به پاستا پنه با سس آرابیاتا و پاستا لیمویی با اسفناج اشاره کرد.

مواد لازم :

پاستا زیتی (لوله‌ای) : ۴۵۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده یا سوسیس : ۴۵۰ گرم
سس گوجه‌فرنگی : ۹۰۰ گرم
پنیر موتزارلا رنده‌شده : ۲۲۰ گرم
پنیر ریکوتا یا خامه‌ای : ۱ پیمانه
پنیر پارمزان : ۱ پیمانه
پیاز بزرگ خردشده : ۱ عدد
سیر خردشده : ۲ تا ۳ حبه
ادویه ایتالیایی : ۱ قاشق سوپ‌خوری
فلفل قرمز خشک خردشده : ½ قاشق سوپ‌خوری
روغن زیتون : به مقدار لازم

مراحل پخت :

گام ۱: ابتدا یک قابلمه پر از آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و به ازای هر دو لیتر آب، یک قاشق سوپ‌خوری نمک به آن اضافه کنید.
گام ۲: سپس پاستا را اضافه کنید و بگذارید تا جایی که قابل جویدن باشد بجوشد، اما نباید خیلی نرم شود.
گام ۳: بعد از جوشیدن، پاستا را در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش خارج شود.
گام ۴: کمی روغن زیتون روی پاستا بریزید تا به هم نچسبد.
گام ۵: در یک تابه بزرگ، یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون را ریخته و شعله را زیاد کنید.
گام ۶: سوسیس یا گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید، اگر از سوسیس استفاده می‌کنید، تکه‌های بزرگ آن را وقتی که در حال سرخ شدن تغییر رنگ داد، جدا کنید.
گام ۷: از تفت دادن زیاد سوسیس یا گوشت چرخ‌کرده پرهیز کنید.
گام ۸: وقتی گوشت تقریبا قهوه‌ای شد، پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا ترکیب شوند.

گام ۹: حدود ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ پیاز طلایی و بعد قهوه‌ای شود.
گام ۱۰: سپس سیر، رزماری، ریحان، ادویه ایتالیایی و فلفل قرمز خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا همه چیز مخلوط شود.
گام ۱۱: یک دقیقه دیگر حرارت دهید و بعد سس گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
گام ۱۲: شعله را کم کرده و بگذارید آرام بپزد.
گام ۱۳: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
گام ۱۴: روی سینی فر، یک لایه نازک از سس بریزید.

نکات اصلی پخت لازانیای زیتی

گام ۱۵: سپس نیمی از پنیر ریکوتا یا خامه‌ای را به صورت نقطه‌چین روی سطح ظرف بریزید.
گام ۱۶: مقداری از سس را روی پاستا ریخته و خوب مخلوط کنید و سپس روی سینی فر بریزید.
گام ۱۷: باقیمانده سس را روی لایه پاستا بریزید و مانند قبل، پنیر ریکوتا یا خامه‌ای را به صورت نقطه‌چین و سپس پنیر موتزارلا و پنیر پارمزان را روی پاستا اضافه کنید.
گام ۱۸: بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بپزد تا روی غذا طلایی شود.
گام ۱۹: پس از پخت، از فر خارج کرده و نوش جان کنید.

منبع : غذالند

دستور تهیه لازانیا زیتی (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا