رسپی

دستور تهیه لازانیا لقمه ای (رولی) غذای خوشمزه و لاکچری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه لازانیا لقمه‌ای (لازانیا رولی)

لازانیا یکی از غذاهای محبوب است که به خصوص بچه‌ها آن را دوست دارند. این غذا را می‌توان به روش‌های مختلف و با مواد متفاوت درست کرد. معمولاً در مهمانی‌ها لازانیا سرو نمی‌شود، زیرا خوردن آن کمی دشوار است.

اما شما می‌توانید لازانیای لقمه‌ای را برای مهمانی‌های خود آماده کنید تا مهمان‌ها به راحتی آن را بخورند. این لازانیا به شکل تک نفره درست می‌شود و ظاهری بسیار زیبا و شیک دارد.

دستور تهیه لازانیا رولی

مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی:

  • ۱۰ ورق لازانیا
  • ۲/۳ لیوان شیر
  • ۱۵ گرم کره
  • ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده
  • مایه لازانیا به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

دستور تهیه لازانیا لقمه‌ای با سس مخصوص

مراحل تهیه لازانیا لقمه‌ای:

ابتدا باید مایه لازانیا را تهیه کنید. این مایه از پیاز، گوشت چرخ‌کرده، قارچ، فلفل دلمه‌ای، ادویه و رب گوجه‌فرنگی درست می‌شود. بعد از آماده کردن مایه لازانیا، باید سس لازانیا را تهیه کنید.

برای این کار، کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم سیر به کره منتقل شود. وقتی کمی تفت خوردند، شیر را به آن اضافه کنید و بگذارید فقط داغ شود، ولی نجوشد، سپس نمک را اضافه کنید.

سس لازانیای لقمه‌ای نیازی به آرد ندارد و اگر سس شما کمی شل باشد نگران نباشید؛ چون این سس به ورق‌های لازانیا جذب می‌شود و طعم خوشمزه‌ای به لازانیا می‌دهد.

حالا در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. کمی روغن در آن بریزید و سپس ورق‌های لازانیا را داخل آن بیندازید تا نرم شوند. حتماً روغن بریزید تا ورق‌ها به هم نچسبند.

حالا به مرحله مهم تهیه لازانیا لقمه‌ای، یعنی پیچیدن آن‌ها می‌رسیم. می‌توانید این کار را به دو روش انجام دهید:

حالت اول: ورق‌های لازانیا را به اندازه‌ای که طول آن‌ها سه برابر عرضشان باشد برش بزنید، سپس دو ورق را به شکل به‌علاوه (+) روی هم بگذارید، وسط آن را با مواد پر کنید و روی مواد پنیر پیتزا بریزید و ورق‌ها را ببندید.

حالت دوم: در این حالت می‌توانید لازانیا را به شکل رول درآورید. برای این کار، روی یک ورق لازانیا را با مواد گوشتی بپوشانید و آن را رول کنید و در یک ظرف قرار دهید.

به هر روشی که لازانیای لقمه‌ای را بپیچید، لازم است که آن‌ها را در یک ظرف در کنار هم بچینید. البته قبل از آن باید کف ظرف را چرب کنید. حالا سس مخصوصی که درست کرده‌اید را روی تمام لقمه‌ها بریزید.

در آخر، روی تمام سطح لازانیاها را با پنیر پیتزا بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا بپزد و سس به خورد آن برود. در پنج دقیقه آخر، گریل فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.

بعد از اینکه ظرف را از فر درآوردید، حدود ۵ دقیقه صبر کنید و سپس لازانیا را سرو کنید. اینطوری لازانیا شکل بهتری خواهد داشت و سس به خوبی جذب می‌شود. نوش جان!

دستور تهیه لازانیا لقمه ای (رولی) غذای خوشمزه و لاکچری (مرحله به مرحله)

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا