رسپی

دستور تهیه لاهماجون، پیتزای خوشمزه و معروف ترکیه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش آماده‌سازی و طبخ لاهماجون

حقیقت این است که لاهماجون به معنای «گوشت و خمیر» است و به همین دلیل به این شکل شناخته می‌شود. این غذای خوشمزه شبیه به پیتزا است و در کشور ما با طعم و بوی عالی درست می‌شود.

معمولاً خمیر این غذا را به شکل گرد و کوچک آماده می‌کنند و با گوشت چرخ کرده و انواع سبزیجات طبخ می‌شود. ظاهر این غذا نیز بسیار زیباست و طرفداران زیادی دارد. در ترکیه معمولاً این غذا را به عنوان دسر یا در کنار غذاهای اصلی سرو می‌کنند. بنابراین می‌توانید آن را در وعده شام تهیه کرده و با خانواده‌تان میل کنید.

شما می‌توانید لاهماجون، پیتزای خوشمزه‌ی ترک را به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید. این پیتزا با پیتزاهای معمول کشور ما یک تفاوت دارد و آن هم این است که معمولاً از پنیر پیتزا استفاده نمی‌شود. اما می‌توانید بسته به سلیقه‌تان کمی مواد را تغییر داده و برای طعم بهتر و ظاهر زیبا از پنیر نیز استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه لاهماجون

  1. آرد: ۲ لیوان
  2. گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  3. خمیر مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  4. فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  5. پیاز متوسط: ۱ عدد
  6. سیر: ۲ حبه
  7. گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
  8. شیر: دو سوم لیوان
  9. شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  10. رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  11. جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
  12. آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
  13. روغن مایع: به مقدار لازم
  14. نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا: به مقدار لازم

مراحل تهیه لاهماجون

ابتدا خمیر مایع، شیر و شکر را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.

پس از ۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس روغن مایع و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

خمیر را ورز دهید و به شکل گلوله درآورید، سپس با پارچه روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت بگذارید استراحت کند.

گوشت چرخ کرده را با کمی روغن در ماهی‌تابه تفت دهید.

فلفل دلمه‌ای، پیاز، سیر و گوجه‌فرنگی را به شکل مربعی خرد کرده و کمی تفت دهید.

سپس آویشن، پودر پاپریکا، رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

پس از آماده شدن خمیر، روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را باز کنید.

خمیر را در قالب یا سینی فر که چرب کرده‌اید، قرار دهید.

مواد گوشت را روی خمیر پخش کنید و کمی جعفری خرد شده هم بریزید.

دستور تهیه لاهماجون، پیتزای خوشمزه و معروف ترکیه (مرحله به مرحله)

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و لاهماجون را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا