دستور تهیه لقمه کالباس سریع و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
استفاده مداوم از سوسیس و کالباس میتواند برای سلامتی بسیار مضر باشد. اما اگر خودتان در خانه سوسیس و کالباس درست کنید، میتوانید از مزایای آن بهرهمند شوید. میتوانید سوسیس و کالباس را با گوشت مرغ، گوشت قرمز، سبزیجات و ادویههای مورد نیاز تهیه کنید تا پروتئین و دیگر مواد مغذی مفید را به بدن برسانید. بنابراین، اگر به سوسیس و کالباس علاقه دارید، در این مطلب طرز تهیه لقمه کالباس را برای شما توضیح میدهیم.
شما میتوانید لقمه کالباس را مانند یک پیتزای لقمهای یا پیراشکی لقمهای درست کنید و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید.
هرچند معمولاً همه از ضررهای این ماده غذایی صحبت کردهاند، اما میتوانید به سلامت آن وقتی خودتان تهیهاش میکنید اطمینان داشته باشید.
معمولاً کالباس از گوشتهای مختلفی مانند گوشت گاو، بره یا گوساله تهیه میشود و در کشور ما، کالباسی که ۷۰ درصد گوشت داشته باشد، ژامبون نامیده میشود.
مواد لازم لقمه کالباس
آرد: ۴ پیمانه
خمیر ترش: یک قاشق سوپخوری
کره: نیم پیمانه
نمک و شکر: هر کدام یک قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد
شیر گرم: یک پیمانه
پودر زیره: یک قاشق چایخوری
کالباس یا ژامبون مرغ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای خرد شده: یک عدد
پنیر پیتزای ورقهای: ۲۰۰ گرم
کاهو و گوجهفرنگی برای تزئین
دستور تهیه لقمه کالباس خوشمزه
ابتدا آرد را در یک ظرف بزرگ بریزید و وسط آن را گود کنید. سپس شیر گرم، شکر، مایه خمیر، پودر زیره، کره و نمک را در این گود بریزید و همه مواد را خوب ورز دهید.
حالا روی خمیر را با نایلون بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جایی گرم قرار دهید تا خمیر ور بیاد و دو برابر شود. این مرحله به تخمیر معروف است. بعد از ور آمدن خمیر، از آن به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطحی که آرد پاشیدهاید، به کمک وردنه به شکل دایره پهن کنید.
سپس یک ورق کالباس یا ژامبون مرغ، یک اسلایس پنیر پیتزا و چند تکه فلفل دلمهای روی خمیر قرار دهید و به آرامی آن را بپیچید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
سپس لقمههای کالباس آماده شده را در سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه به آنها استراحت دهید.
حالا روی لقمهها را با برس کره بمالید و کنجد بپاشید. سپس سینی را در وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا لقمههای کالباس بپزند.
زمانی که روی نان لقمه کالباس طلایی شد، سینی را از فر خارج کنید. نان لقمه کالباس آماده سرو است. میتوانید آن را به کمک چاقو به برشهای کوچک تقسیم کرده و با چند برگ کاهو و گوجهفرنگی یا گوجهگیلاسی تزئین کرده و نوش جان کنید.
نکات طلایی تهیه لقمه کالباس
در این نان لقمهای، فلفل دلمهای استفاده شده که منبع ویتامین B6 و اسید فولیک است و به سلامت قلب و عروق کمک میکند. همچنین برای افراد دیابتی مفید است.
اگر دوست دارید، میتوانید پودر زیره را حذف کنید و بهجای آن از پودر آویشن استفاده کنید.
همچنین میتوانید بهجای تهیه خمیر خودتان، از خمیر آماده یا نان لواش استفاده کنید.