رسپی

دستور تهیه لواشک انبه به روشی آسان در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه لواشک انبه

انبه میوه‌ای بسیار محبوب است و خواص زیادی دارد. با خوردن انبه می‌توانید از این خواص فوق‌العاده بهره‌مند شوید. انبه را می‌توان به صورت خام خورد یا به شکل شربت، مربا، حلوا و… تهیه کرد.

در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، می‌خواهیم لواشک انبه را به شما عزیزان آموزش دهیم. تهیه این لواشک به زمان و امکانات زیادی نیاز ندارد. امیدواریم از این مطلب بهره‌مند شوید.

طرز تهیه لواشک انبه در فر

مواد لازم برای تهیه لواشک انبه:

  • انبه (رسیده و خرد شده) ۴ فنجان

دستور تهیه لواشک انبه خانگی

مراحل تهیه لواشک انبه:

فر را با دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۹ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید و کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. انبه‌ها را در غذا ساز یا مخلوط کن بزنید تا یکدست و نرم شوند.

پوره انبه را به طور یکنواخت بین دو سینی تقسیم کنید و با کاردک آن را تا حد ممکن صاف و یکدست کنید تا ضخامتش به ۳ میلی‌متر برسد.

پوره را ۳ تا ۴ ساعت در فر بپزید. وقتی پوره خشک شد و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شد، لواشک آماده است. وقتی که هنوز زیر لواشک کمی مرطوب است، آن را برگردانید و دوباره در فر بگذارید تا کاملاً خشک شود.

لواشک انبه را از فر بیرون آورده و یک کاغذ روغنی روی آن بگذارید. سپس لواشک را به همراه کاغذ از سینی فر جدا کنید. هر ورقه لواشک را به نوارهای باریک برش داده و رول کنید.

نکته:

  • زمان پخت در فر بسته به ضخامت لواشک و دمای فر متفاوت است.
  • لواشک‌ها می‌توانند تا ۱ هفته در ظرفی محکم از هوا سالم بمانند.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ۶ مدل شربت انبه نوشیدنی مفید تابستانی

طرز تهیه حلوا انبه خوشمزه و مقوی + فیلم

دستور تهیه لواشک انبه به روشی آسان در منزل (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا