رسپی

دستور تهیه لواشک گوجه سبز به دو روش آسان در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه لواشک گوجه سبز

اگر شما هم عاشق لواشک های ترش مزه هستید، لواشک گوجه سبز یکی از ترش ترین و خوشمزه ترین نوع این خوراکی است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید.

فصل بهار که گوجه سبز در دسترس است، زمان مناسبی برای درست کردن لواشک خوشمزه از آن می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با دستور تهیه لواشک گوجه سبز، با ما همراه باشید.

لواشک یکی از خوراکی‌های محبوب همه افراد، به ویژه کودکان، است. گوجه سبز یکی از میوه های پرطرفدار در بهار است و لواشک آن نیز برای همه بسیار خوشایند است.

لواشک گوجه سبز که در برخی مناطق به آن لواشک آلوچه نیز می‌گویند، به آسانی در خانه قابل تهیه است و می‌توانید در میان وعده‌ها از آن لذت ببرید.

چگونه در منزل لواشک گوجه سبز درست کنیم ؟

دستور تهیه لواشک آلوچه ترش

مواد لازم برای تهیه لواشک گوجه سبز:

  • گوجه سبز یا آلوچه: ۲ کیلوگرم
  • آب: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

دستور تهیه لواشک گوجه سبز:

برای تهیه لواشک گوجه سبز، گوجه‌ سبزها را شسته و در یک قابلمه بزرگ قرار دهید. مقداری آب روی میوه‌ها بریزید تا کامل روی آن‌ها را بپوشاند.

یک مقدار نمک و در صورت تمایل کمی شکر به گوجه‌ سبزها اضافه کنید و سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید. درب ظرف را کامل نبندید تا سر نرود.

با یک کف‌گیر گوجه‌ سبزها را هم بزنید تا خوب له شود و ته نگیرد. وقتی میوه‌ها پخته شدند و مایع غلیظ شد، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس مایع را از صافی عبور دهید.

در این مرحله، هسته‌ها جدا می‌شود و فقط عصاره میوه باقی می‌ماند. این کار را ادامه دهید تا تنها مقدار کمی تفاله باقی بماند.

مایع به‌دست‌آمده باید به غلظت ماست زده‌ شده باشد. یک سینی یا سفره را با کمی روغن مایع چرب کنید، به اندازه‌ای که برای جداسازی کافی باشد.

در این مرحله، مایع لواشک را هم بزنید تا یکدست شود و سپس در سینی بریزید تا ضخامت آن کمتر از هشت میلی‌متر شود. (اگر لواشک بیش از حد ضخیم باشد، کپک می‌زند)

سینی‌ها را در جایی آفتابی و دور از رطوبت قرار دهید تا لواشک گوجه سبز خشک شود.

بعد از حدود ۲ تا ۳ روز، لواشک گوجه سبز شما آماده مصرف است. می‌توانید آن‌ها را لایه‌ به‌ لایه داخل نایلون قرار داده و در یخچال نگه‌ دارید.

دستور تهیه لواشک گوجه سبز به دو روش آسان در منزل (مرحله به مرحله)

دستور تهیه لواشک گوجه سبز خانگی

دستور تهیه لواشک گوجه سبز خانگی

دستور تهیه لواشک گوجه سبز خانگی

مواد لازم برای تهیه لواشک گوجه سبز:

  • گوجه سبز ترش: ۴ کیلوگرم
  • آب: ۱ لیوان
  • نمک: ۶ قاشق غذاخوری
  • سرکه: ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن: کمی

دستور تهیه لواشک گوجه سبز خانگی:

گوجه سبزها را بشویید و درون آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود. سپس آن‌ها را در قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید و شعله را روشن کنید تا به جوش بیاید. بعد از ده دقیقه شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد.

نمک و سرکه را به گوجه سبزها اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

“““html

بعد از اینکه گوجه‌سبزها پخته شدند، آنها را درون آبکش می‌ریزیم و می‌گذاریم خنک شوند. سپس با کمک دست یا ملاقه آنها را فشار می‌دهیم تا مایع لواشک از هسته‌ها جدا شود.

در این مرحله، روی سینی یک لایه سلفون یا پلاستیک می‌کشیم و آن را با روغن خوب چرب می‌کنیم. سپس مایع لواشک را روی آن پخش می‌کنیم. بعد از آن کمی نمک روی لواشک می‌ریزیم و می‌گذاریم زیر باد پنکه تا خشک شود.

لواشک شما بعد از دو روز آماده است.

پخت لواشک گوجه سبز

چگونه لواشک گوجه سبز درست کنیم؟

خواص گوجه سبز برای سلامتی

گوجه‌سبز به خاطر داشتن مقدار زیاد فیبر، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند. در تابستان، خوردن گوجه‌سبز به حرکات روده‌ای کمک زیادی می‌کند. چون این میوه سرشار از ویتامین C و فیبر است، می‌تواند از یبوست و نفخ شکم جلوگیری کند.

خوردن مداوم گوجه‌سبز در تابستان به تقویت طبیعی سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن بدن را در برابر عفونت‌ها مقاوم می‌کند و با التهابات و رادیکال‌های آزاد مخرب مقابله می‌کند، بنابراین به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

یکی از خواص گوجه‌سبز این است که به خاطر ویتامین C بالای آن، برای سلامت لثه‌ها و تقویت دندان‌ها مفید است. همچنین خوردن گوجه‌سبز به صورت خام می‌تواند درد دندان را کاهش دهد، خونریزی لثه‌ها را رفع کند و بوی بد دهان را از بین ببرد.

خوردن گوجه‌سبز جذب آهن در بدن را بهتر می‌کند و همچنین به ساخت گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند.

خاصیت آنتی‌اکسیدانی گوجه‌سبز از آسیب داخلی سلول‌های چربی مغز و جریان خون جلوگیری می‌کند و سلول‌های بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.

افرادی که بیشتر گوجه‌سبز می‌خورند، با مشکلات ریوی کمتری مانند آسم، سرطان ریه، سرماخوردگی، سرفه و بیماری‌های مزمن ریوی مواجه می‌شوند.

گوجه‌سبز برای تقویت افراد سالمند و کسانی که دوران بهبودی را می‌گذرانند مفید است. این میوه از تحلیل رفتن سلول‌های عضلانی جلوگیری کرده و بینایی را تقویت می‌کند.

خواص گوجه سبز

گوجه‌سبز چه خواصی دارد؟

۳ روش برای تهیه لواشک خوشمزه و آسان در فر + عکس

کالری گوجه‌سبز: هر 100 گرم گوجه‌سبز چقدر کالری دارد؟

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا