دستور تهیه لوبیانی + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه لوبیانی + نکات مهم
اسمش برایم جذاب است… لوبیانی… به نظر میرسد کلمه لوبیا شناختهشده است! بگذریم از شوخی، لوبیانی نان گرجی محسوب میشود که در داخل آن پوره لوبیا قرار دارد. معمولاً از لوبیا قرمز استفاده میشود، اما میتوانیم از هر نوع لوبیایی که دوست داریم استفاده کنیم و طعم خیلی خوبی هم خواهد داشت!
در کشور گرجستان، لوبیانی بسیار محبوب است و مانند نان خاچاپوری در سایر نقاط جهان شناخته شده است… بیایید آن را امتحان کنیم!
مواد میانی
لوبیا (قرمز، چیتی یا لوبیا عروس و غیره) دو لیوان
کره ۵۰ گرم
فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر دانه شنبلیله ۱/۲ قاشق چایخوری
آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه نان گرجی خوشمزه
لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید. سپس با کمی آب و نمک بپزید تا نرم شود و آبش را تا حد ممکن بگیرید. بعد از آن، لوبیا را با گوشتکوب بکوبید، سپس کره و ادویهجات را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد لازم برای خمیر لوبیانی:
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
شکر ۱ قاشق چایخوری
مایهخمیر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۲ قاشق سوپخوری
آرد حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
کره برای سرو به مقدار لازم
طرز تهیه لوبیانی
شیر یا آب ولرم، شکر و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید و بگذارید حدود ده دقیقه بماند تا روی مایه کف کند.
در یک کاسه بزرگ، تخممرغ، نمک و روغن را با هم ترکیب کنید و به مایه خمیر اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم به دست آید. خمیر را بپوشانید و حدود دو تا سه ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح آردپاشی شده نازک باز کنید و مقداری از خمیر لوبیا را وسط خمیر بگذارید و اطراف آن را بپوشانید تا مواد لوبیا کاملاً پوشیده شود.
با چاقو یا چنگال روی خمیر چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار خارج شود و سپس خمیر را در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر بپزید. بعد از خارج کردن از فر، هنگامی که لوبیانی هنوز گرم است، کمی کره روی آن بمالید و سپس برش زده و سرو کنید.