رسپی

دستور تهیه لوف مرغ / مرغ قالبی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چطور لوف مرغ ترکیه‌ای درست کنیم

میت لوف غذایی خوشمزه و ساده است که پایه‌اش از انواع گوشت‌ها درست می‌شود. این غذا معمولاً در قالب‌های مستطیل شکل (loaf pan) طبخ می‌شود. بیایید با هم درست کردنش را یاد بگیریم.

طرز تهیه لوف مرغ در خانه

مواد لازم برای لوف مرغ

  • ۲ الی ۳ عدد سینه مرغ (حدود ۶۰۰ گرم)
  • ۳ عدد فلفل قرمز
  • ۴ عدد فلفل سبز
  • ۱/۲ پیمانه آرد نان
  • ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ۲ قاشق چایخوری سیر رنده‌شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۲ عدد پیاز
  • ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری سس کچاپ
  • ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه لوف مرغ

  1. در ابتدا، سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذاساز ریخته و کاملاً نرم کنید.
  2. سپس در یک کاسه بزرگ، پیازها را رنده کنید و نیازی به گرفتن آبشان نیست.
  3. حالا تمامی مواد (به جز سس کچاپ) را به پیاز رنده‌شده اضافه کنید.
  4. مواد را خوب ورز دهید تا مخلوطی یکنواخت به‌دست بیاید.
  5. کف قالب را چرب کرده و مایه لوف مرغ را درون قالب ریخته و فشار دهید تا سطحش صاف شود.
  6. در نهایت سس کچاپ را به‌صورت یکنواخت روی سطح مایه پخش کنید و قالب را برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در فر گرم‌کرده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا مرغ خوب پخته و طعم‌ها با هم ترکیب شوند.
  7. نوش جان!

با رضیم به آشپزی لذت ببرید:

طرز تهیه هوموس، غذایی بی‌نظیر از لبنان

مراحل تهیه خاشو، غذایی خوشمزه از ارمنستان

طرز تهیه چاینیز فود، غذایی محبوب چینی‌ها

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا