رسپی

دستور تهیه لوکومادس دسر یونانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسرهای یونانی معمولاً کالری بالایی دارند، بنابراین اگر به دنبال لاغری هستید یا رژیم خاصی دارید، بهتر است از این دسر خودداری کنید. اما دستور تهیه دسر لوکومادس خیلی جذاب است و می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید و عاشق این دسر خوشمزه شوید.

مواد لازم برای دسر لوکومادس یونانی

شیر: سه چهارم پیمانه
خمیر مایه: سه چهارم قاشق سوپ خوری
عسل: نصف قاشق سوپ خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: یک پیمانه و یک چهارم آن
شکر: نصف قاشق چای خوری
گردو و پودر دارچین: برای تزیین

مواد تهیه شربت

عسل: نصف پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
دارچین: به میزان نیاز
آب: یک سوم پیمانه

دستور تهیه دسر لوکومادس فوق العاده

برای تهیه این دسر خوشمزه، اول یک چهارم از شیر را با خمیر مایه مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید تا ۱۵ دقیقه بماند تا خمیر مایه فعال شود.
در این مدت، آرد، نمک، وانیل و عسل را با هم مخلوط کنید و بعد از ۱۵ دقیقه مخلوط شیر و خمیر مایه را به آن اضافه نمایید.
اگر خمیر خیلی سفت شد، می‌توانید کمی شیر ولرم به آن اضافه کنید تا نرمی مناسب بدست آید. این خمیر معمولاً شل و چسبناک است، بنابراین سعی کنید همین‌طور باشد. خمیر را برای یک تا دو ساعت در کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود و روی آن حباب بزند.

در این حین که خمیر آماده می‌شود، می‌توانید شربت را تهیه کنید. پایه این شربت، چوب دارچین است و اگر دوست دارید طعم دارچین را بیشتر بچشید، می‌توانید از پودر دارچین به جای چوب آن استفاده کنید. توجه داشته باشید که مقدار دارچین نباید زیاد باشد تا شربت تلخ نشود.
مواد لازم برای شربت را با هم ترکیب کنید و وقتی شکر خوب حل شد، بگذارید مواد به مدت دو تا سه دقیقه بجوشند و سپس از روی گاز بردارید.

دسر یونانی

بعد از دو ساعت، زمان سرخ کردن دسر رسیده است. یک قابلمه بردارید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید و منتظر بمانید تا روغن داغ شود. وقتی روغن داغ شد، با دو قاشق چای خوری خمیر را به اندازه‌های کوچک درآورده و در روغن سرخ کنید.
پس از سرخ شدن خمیرها، آن‌ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. بعد که کمی سرد شدند، می‌توانید آن‌ها را در شربتی که تهیه کرده‌اید قرار دهید.
به یاد داشته باشید که این دسر باید سرد باشد تا در شربت قرار بگیرد، زیرا اگر داغ داغ این کار را انجام دهید، مقدار زیادی شربت را جذب می‌کند و این می‌تواند باعث شود دسر شما خمیری شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا