رسپی

دستور تهیه لوکوم خوشمزه هویج شیرینی محبوب ترکی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لوکوم هویج شیرینی ترکیه ای خوشمزه و مجلسی

این شیرینی برای پذیرایی در هر مراسمی و همچنین برای دسر ماه رمضان بسیار مناسب است. برای آشنایی بیشتر با رضیم همراه شوید.

شیرینی جذاب ترکی که با هویج آماده می‌شود

هویج فواید زیادی دارد و به همین دلیل است که می‌خواهیم یک دسر خوشمزه از این سبزی درست کنیم. قبل از اینکه به دستور دسر بپردازیم، خوب است به فایده‌های هویج اشاره کنیم. این فواید شامل: کاهش کلسترول، کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی، جلوگیری از برخی سرطان‌ها، تقویت پوست و سیستم ایمنی، و بهبود هضم و سلامت قلب و عروق می‌شود. حالا به سراغ دستور تهیه این دسر می‌رویم:

مواد لازم برای تهیه لوکوم هویج

  • هویج ۱ کیلو
  • شکر ۱ لیوان
  • نشاسته ۵ قاشق غذا خوری
  • آب ۱ لیتر
  • پودر نارگیل و پسته و فندق به میزان لازم

طرز تهیه لوکوم هویج

  1. هویج ۱ کیلو را پوست کنده و ریز خرد می‌کنیم. حالا هویج‌های خرد شده را در قابلمه ریخته و یک لیتر آب (معادل ۵ لیوان) به آن اضافه می‌کنیم.
  2. در حرارت متوسط می‌پزیم. وقتی هویج پخته شد، یک لیوان از آب آن را برداشته و بقیه را دور می‌ریزیم. هویج‌ها را همراه با آب کنار گذاشته شده در مخلوط‌کن پوره می‌کنیم.
  3. حالا به پوره هویج یک لیوان شکر و ۵ قاشق غذا خوری نشاسته اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. در حرارت ملایم و مرتب هم می‌زنیم تا به غلظت مناسب برسد.
  4. مخلوط آماده شده را در یک قالب خیس می‌ریزیم و روی آن را با کاغذ محافظ می‌پوشانیم. ۳ تا ۴ ساعت یا یک شب در یخچال می‌گذاریم.
  5. وقتی از یخچال بیرون آوردیم، با چاقو برش می‌زنیم و در پودر نارگیل می‌غلطانیم. سپس روی آن را با پودر پسته یا گردو یا فندق تزئین می‌کنیم. اکنون آماده سرو کردن است و امیدوارم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر

دستور تهیه تهیه ی شیرینی زبان بامزه و خوشمزه

دستور تهیه ی شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا