دستور تهیه لوکوم یا باسلوق انگور دسری شیک و متفاوت برای شب یلدا (مرحله به مرحله)

“`html
لوکوم انگور : دستور تهیه لوکوم انگور برای شب یلدا
اگر میخواهید برای شب یلدا یک دسر خوشمزه و جذاب تهیه کنید، لوکوم انگور بسیار مناسب است. یک دوست میگوید که شب یلدا به ما نزدیکتر از رگ گردن است؟!
با من در این مقاله از رضیم همراه باشید تا این دسر خوشمزه را با هم درست کنیم.
دستور تهیه لوکوم انگور مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه لوکوم انگور
- آب انگور سیاه ۲ لیوان دستهدار فرانسوی
- شکر ۸۵ گرم
- نشاسته گل ۵۰ گرم (یا نشاسته گندم که دانهدرشت را پودر کردهاید)
- کره ۱۷ گرم
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر نارگیل به مقدار لازم
دستور تهیه لوکوم انگور
آب انگور، شکر و پودر نشاسته را به خوبی مخلوط کنید.
مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس وانیل و کره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط را از روی حرارت بردارید و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی خنک شود و حتماً زود زود هم بزنید تا رویه نگیرد.
برای ریختن مایه، لیوانهای باریک و بلندی انتخاب کنید (قطر دهانه و ته لیوان یکی باشد) و داخل لیوانها را با آب خیس کنید. سپس مایه را داخل لیوانها بریزید و بگذارید در یخچال تا ببندد.
در یک ظرف پودر نارگیل بریزید. پس از اینکه لبههای لیوان را آزاد کردید، لیوان را تکان دهید تا به راحتی خارج شود. سپس آن را در پودر نارگیل بغلتانید و آن را برش بزنید. حالا نوش جان !
نکات کلیدی برای تهیه لوکوم انگور
- پودر نشاسته ذرت برای دسرها استفاده میشود چون لطافت بیشتری به دسر میدهد، اما پودر نشاسته گل سفتتر است و برای دسر با بافت بهتر مناسبتر است. بنابراین اگر میخواهید لوکوم انگور شما شکل قالبی بگیرد، بهتر است از نشاسته گل یا گندم استفاده کنید.
- مخلوط باید کمی خنک شود قبل از ریختن در لیوانها. غلظت مایه را در کلیپ ببینید که بعد از خنک شدن باید لخته لخته شده باشد. اگر نه، به لیوان میچسبد و جدا نمیشود.
- نیازی نیست لیوانها را با روغن چرب کنید؛ فقط با آب خیس کردن کافی است.
- شما میتوانید از آب میوههای دیگری هم استفاده کنید مثل آب پرتقال، سیب، هویج، گیلاس و… فقط اگر از آب پرتقال استفاده کردید، بهتر است صنعتی باشد، چون اگر خودتان آب پرتقال را بگیرید و حرارت ببیند تلخ میشود.
دستور تهیه کامل پودینگ انگور
اگر در خانه انگور دارید و میخواهید دسر خوشمزهای با آن تهیه کنید، این دستور برای شماست.
همسرم مقدار زیادی انگور خریده بود که مانده بود. من همهاش را در آبمیوهگیری ریختم و آبش را گرفتم و تصمیم گرفتم یک پودینگ خوشمزه نیز درست کنم که واقعاً عالی شد.
من به دلیل هستههای انگور نمیتوانم آن را بخورم، شاید شما هم همینطور باشید. اگر اینطور است، آب انگور را بگیرید و نوش جان کنید. بسیار خوشمزه است.
در اینجا میبینید که این پودینگ چطور درست میشود.
مواد لازم برای تهیه پودینگ انگور با آب انگور
- آب انگور سیاه ۲ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
- آب ۱ پیمانه
- وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه پودینگ انگور با آب انگور
درست کردن این دسر فوقالعاده آسان است. فقط کافیه آب انگور را با آبمیوهگیری بگیرید.
سپس نشاسته و شکر را با آب خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و وانیل و آب انگور را اضافه کنید.
روی حرارت مدام هم بزنید تا بجوشد و به غلظت مناسب برسد. سپس داخل لیوان بریزید و بگذارید در یخچال تا خود را بگیرد.
البته من این پودینگ را با انگور، مارشمالو و برگ نعنا تزیین کردم. شما هم میتوانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
“““html
دارید تزیین کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ۶ نوع دسر ویژه برای شب یلدا
دستور تهیه ی چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا
دستور تهیه کامل دسر پاناکوتای انار خوشمزه لذیذ
دستور تهیه خاص برای حلوا انار خوشمزه ویژه شب یلدا
خواص بی نظیر انگور برای سلامتی
انگور ملین و خوش طبع است، یعنی به عملکرد صحیح رودهها کمک میکند و از یبوست جلوگیری میکند. این میوه برای دفع مواد زائد از بدن و پاکسازی بدن مناسب است.
انگور همچنین میتواند وزن بدن را افزایش دهد و چربیهای محافظ کلیه را زیاد کند.
کاهش دهنده چربی خون، برطرف کننده غم و اندوه و آرامش بخش است. این خواص به خاطر وجود پتاسیم و فسفات در انگور است که در طب سنتی نیز از آن به عنوان دارویی برای دور کردن مواد زاید نام میبرند. انگور به درمان کمخونی نیز کمک میکند چون حاوی آهن، منگنز و منیزیم است.
این میوه به فشار خون بالا کمک میکند و نرم کننده سینه میباشد. همچنین ممکن است بلوغ دختران را تسریع کرده و قاعدگی را به گردش بیندازد.
به شکل کشمش، انگور میتواند کبد را تقویت کند، اعصاب را نیرومند ساخته، نیروی جنسی را در افراد سردمزاج تقویت کند و همچنین باعث کاهش خستگی، خشم و هیجانات زیاد شود. این میوه بوی دهان را خوشبو کرده و پوست را شاداب میکند.
نکاتی مهم راجع به مصرف انگور
عادی است که اگر انگور در مقادیر کم و با فاصله از غذا خورده شود، اثر منفی ندارد.
اما برخی افراد با معدههای حساس، ممکن است با خوردن انگور احساس نفخ و درد کنند. این افراد باید انگور را با نان، هندوانه و آب سرد نخورند. (آب سرد ممکن است انگور را فاسد کرده و بیماری هایی مثل نفریت ایجاد کند.) به طور کلی میتوان از زیره یا رازیانه به عنوان ضدعفونی کننده استفاده کرد.
برخی از افرادی که مزاج گرم دارند با خوردن انگور احساس داغی میکنند. برای رفع این حالت میتوانند مقداری سکنجبین بنوشند یا کمی ترشی بخورند.
ترکیبات آب انگور در مواردی مشابه مواد مغذی موجود در شیر مادر است؛ به همین دلیل میتوان از آن در تغذیه کودکان استفاده کرد.
آب انگور همچنین میتواند شیر مادران را افزایش داده و خستگی را برطرف کند. دیگر خواص آن شامل: افزایش ادرار، درمان کم خونی، درمان نقرس، پاکسازی خون و نرم کردن سینه.
بهتر است انگور تازه را بلافاصله مصرف نکنید و حداقل ۱ تا ۲ روز بعد از چیدن آن را بخورید.