رسپی

دستور تهیه مارزیپان در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه مارزیپان در خانه

معمولاً مارزیپان به عنوان یک شیرینی خوشمزه مصرف می‌شود. اشکال متداول آن شامل شکلات و مزه‌دار شدن با میوه‌ها و سبزیجات می‌باشد. همچنین می‌توان از مارزیپان به عنوان ماده اولیه در بیسکویت‌ها استفاده کرد یا به‌صورت ورقه‌های نازک درآورده و برای کیک‌ها، خصوصاً کیک‌های تولد یا کیک‌های عروسی به کار برد.

در برخی کشورها، آن را به شکل حیوانات کوچک برای جشن سال نو درست می‌کنند. مارزیپان همچنین در جشن Tortell و در بعضی نسخه‌های کیک شاه که در فصل کارناوال خورده می‌شود، به کار می‌رود. کیک پرنسس سنتی سوئدی معمولاً با لایه‌ای از مارزیپان که به رنگ سبز ملایم یا صورتی است، پوشانده می‌شود.

طرز تهیه مارزیپان؛ شیرینی بادامی معروف آلمانی

اگر در تهیه این شیرینی تجربه زیادی ندارید و می‌خواهید مارزیپان را از ابتدا درست کنید، این مقاله دو دستور تهیه را شامل می‌شود: برای مارزیپان خام و مارزیپان پخته. معمولاً از مارزیپان برای تزئین کیک‌ها استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه مارزیپان خام

بادام خام سفید: 200 گرم آسیاب شده

شکر قنادی: 200 گرم

عصاره وانیل: سه قطره

سفیده تخم مرغ: دو عدد

توجه: به دلایل ایمنی و بهداشت، از سفیده تخم مرغ پاستوریزه در این دستور استفاده کنید. مصرف تخم مرغ خام ممکن است به مسمومیت غذایی منتهی شود. بنابراین می‌توانید سفیده تخم مرغ را در قسمت یخچالی فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید.

دستور تهیه خمیر مارزیپان در منزل

مواد لازم برای مارزیپان پخته:

بادام خام سفید: 200 گرم (آسیاب شده)

شکر سفید: 200 گرم

شکر قنادی: 30 گرم

دستور تهیه مارزیپان در منزل (مرحله به مرحله)

عصاره وانیل: 3 قطره

آب: یک سوم پیمانه

کرم تارتار: یک چهارم قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ: یک عدد

مرحله اول: روش تهیه مارزیپان خام

این روش بهترین روش برای تهیه مارزیپان است که به عنوان یک خوراکی یا جزء دیگر غذا استفاده می‌شود. در واقع مارزیپان را به تنهایی نمی‌خورند، اما خوردن آن خالی از لطف نیست.

 روش تهیه مارزیپان خام

طرز تهیه خمیر مارزیپان مخصوص شیرینی‌پزی

1- شکر قنادی را در ظرفی روی بادام آسیاب شده الک کنید:

2- بقیه مواد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری سفت به دست آید:

اگر نمی‌خواهید تخم مرغ خام بخورید، می‌توانید به جای سفیده از کمی مخلوط آب و خامه استفاده کنید.

3- آنقدر ورز دهید تا مواد کاملاً یکنواخت شود.

مرحله دوم: دستور تهیه برای مارزیپان

این روش را می‌توان برای تهیه مارزیپان به عنوان تزئین غذا نیز به کار برد، اما مارزیپان نهایی کمی چسبنده‌تر از نوع خام آن خواهد بود.

1- شکر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید:

در حین گرم شدن آب، به طور مداوم هم بزنید تا شکر حل شود.

 دستور تهیه برای مارزیپان

2- کرم تارتار را اضافه کرده و مخلوط را به جوش بیاورید:

شکر داغ باید به حدود 240 درجه فارنهایت (116 درجه سانتی‌گراد) برسد. این مرحله به نام توپ نرم شناخته می‌شود.

3- مخلوط را از روی حرارت برداشته و همچنان هم بزنید تا کدر شود:

بادام خرد شده را اضافه کنید و سپس عصاره وانیل را اضافه کنید.

4- سفیده تخم مرغ را کمی هم بزنید:

آن را به تابه اضافه کرده و دوباره مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید. چند دقیقه دیگر هم بزنید.

5- شکر قنادی را روی سطح مرمری (یا سطح مشابه) بپاشید:

مخلوط را روی آن بریزید و با چاقوی ماله‌ای صاف کنید.

نکته: اگر مخلوط خیلی ترد است، کمی شکر قنادی اضافه کنید.

دستور تهیه خمیر مارزیپان

6- مخلوط را با سلفون پوشانده و اجازه دهید خنک شود:

وقتی خنک شد، آن را ورز دهید تا کاملاً یکدست شود.

اگر به بادام سفید دسترسی ندارید، می‌توانید بادام تازه بخرید و آن را به این صورت تهیه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا