دستور تهیه مارمالاد انبه خوش طعم و دوست داشتنی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه مارمالاد انبه خوشمزه
مارمالاد با میوههای مختلف درست میشود و تهیه آن زمان زیادی نمیبرد. میتوانید از این خوراکی لذیذ برای صبحانه، عصرانه یا دورهمیها استفاده کنید. مارمالاد انبه یکی از خوشمزهترین نوعهاست.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
انبه بزرگ و رسیده، پوست کنده | ۲ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
آبلیمو تازه | ¼ پیمانه |
پودر دارچین (اختیاری) | ½ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه مارمالاد انبه:
انبهها را به قطعات کوچک برش بزنید.
انبههای خرد شده، شکر، آبلیمو و (اگر دوست دارید) دارچین را در یک قابلمه بزرگ با هم مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دائماً هم بزنید تا شکر کامل حل شود.
بعد از اینکه ترکیب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشانید تا مارمالاد غلیظ شود و گهگاهی هم بزنید.
کف روی مارمالاد را با قاشق بردارید.
مارمالاد داغ را در شیشههای تمیز و استریل شده بریزید و درب آنها را محکم ببندید.
شیشهها را به مدت ۱۰ دقیقه بهصورت وارونه در یک قابلمه آب جوش بگذارید تا سفت شوند.
شیشهها را از آب خارج کرده و بگذارید خنک شوند.
نکات تکمیلی:
برای طعمی قویتر، میتوانید از انبههای رسیدهتر استفاده کنید.
اگر مارمالاد شیرینتر میخواهید، میتوانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
به جای آبلیمو، میتوانید از آب پرتقال استفاده کنید.
برای طعمی متفاوت، میتوانید ادویههایی مانند زنجبیل، هل یا میخک هم اضافه کنید.
مارمالاد انبه را میتوانید تا ۳ ماه در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان!