رسپی

دستور تهیه مارمالاد تمشک بسیار خوشمزه در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مارمالاد تمشک

طعم و عطر مارمالاد تمشک باعث می‌شود همه تمایل داشته باشند این مربا را در صبحانه امتحان کنند. در اینجا با طرز تهیه “مارمالاد تمشک” خوشمزه آشنا می‌شوید.
مربای تمشک یکی از محبوب‌ترین مرباهای خانگی است. این مربا خواص زیادی دارد و تهیه آن نیز بسیار آسان است. اگر تا به حال مارمالاد تمشک نخورده‌اید، در این بخش می‌توانید با طرز تهیه آن آشنا شوید و به سادگی در خانه درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای مارمالاد تمشک

  • تمشک: ۳ کیلو گرم
  • شکر: ۲ کیلو گرم
  • ژلاتین: ۳ ورق

دستور تهیه مارمالاد تمشک

ابتدا دم تمشک‌ها را جدا کنید، سپس آن‌ها را بشویید و در یک قابلمه لعابی بریزید و کمی آن‌ها را له کنید. سپس شکر را بین آن‌ها بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر در تمشک حل شود و آب بیندازد. بعد از اینکه شکر و تمشک مخلوط شدند، قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و مارمالاد سفت شود. در این زمان، ورقه‌های ژلاتین را با کمی آب جوش به روش بن ماری حل کنید و به مارمالاد اضافه کنید تا یکی دو جوش بزند. سپس مارمالاد را که سرد شده و بدون آب است، در شیشه‌های مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات طلایی برای تهیه مارمالاد تمشک

بهتر است برای تهیه مارمالاد از شکر استفاده کنید، نه خاکه قند، زیرا شکر مارمالاد را شفاف و خوش‌رنگ می‌کند.
بهترین ظرف برای تهیه مارمالاد، ظرف لعابی است.
برای جلوگیری از شکرک زدن مارمالاد، بهتر است که زیاد هم نزنید. اگر نیاز به هم زدن بود، از قاشق چوبی کمک بگیرید و هرگز شکر خشک شده دور قابلمه را جدا نکنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا