رسپی

دستور تهیه مارمالاد موز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مارمالاد موز

مارمالاد موز یکی از مارمالادهای خوشمزه‌ای است که می‌توانید برای صبحانه درست کنید. برای تهیه این مارمالاد، از موزهای رسیده و سالم استفاده کنید تا طعم و کیفیت کار شما عالی شود. زیرا اگر موزها سیاه باشند یا له شده باشند، ظاهر مارمالاد شما خوب نخواهد شد.

این مارمالاد به اندازه مارمالادهایی مثل مارمالاد انجیر، هلو و توت فرنگی خوشمزه خواهد شد. موز یکی از میوه‌های محبوب است که برای تهیه دسر و خوراکی‌های مختلف عالی است.

از دسرهای خوشمزه و محبوب دیگر می‌توان به پاناکوتا، کرامبل سیب، پودینگ شکلاتی، ناگت شکلات و دسر کاسترد شکلاتی اشاره کرد.

مواد لازم :

موز: ۵ عدد شکر: ۲ پیمانه
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۱ پیمانه
آب لیموترش: ۲ قاشق چایخوری

دستور تهیه مارمالاد موز به روشی سریع

مراحل تهیه :

گام 1: شکر و آب را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
گام 2: پس از حل شدن شکر و غلیظ شدن مایع، آب لیمو را اضافه کنید.

گام 3: موزها را پوست بکنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
گام 4: سپس موزهای خرد شده را به ظرف شکر اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
گام 5: پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا مایع شفاف شود.

مارمالاد موز خوش رنگ و خوش طعم

گام 6: سپس ژلاتین را به مخلوط موز اضافه کنید.
گام 7: مارمالاد موز را به مدت یک روز در یخچال بگذارید تا آماده شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه مارمالاد موز (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا