رسپی

دستور تهیه ماش ماشک، غذای قمی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه ماش ماشک، غذای قمی

ماش ماشک یکی از غذاهای سنتی استان قم به حساب می‌آید. این غذا اصلی‌ترین ماده‌اش ماش است. ماش یک نوع حبوبات مفید و پر از ویتامین‌هاست. این دانه خوشمزه ابتدا در ایران پیدا شده و طرفداران زیادی دارد.

این ماده غذایی در تهیه غذاهای اصلی ایرانی بسیار استفاده می‌شود و طعم خوبی به آن‌ها می‌دهد. نکته جالب این است که با اینکه ماش ارزش غذایی بالایی دارد، کالری آن پایین است و باعث چاقی نمی‌شود. بنابراین، اگر در حال کاهش وزن هستید، می‌توانید بدون نگرانی از طعم آن لذت ببرید.

علاوه بر این، ماش باعث کاهش نفخ و سریع‌ترین هضم می‌شود و ویتامین‌های D و A را برای بدن تأمین می‌کند. این ماده غذایی تأثیر خوبی بر تقویت بینایی و اعصاب دارد. در این مقاله، به شما یاد می‌دهیم که چگونه یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای محلی استان قم را به نام «ماش ماشک» بپزید.

مواد لازم :

ماش : 2 پیمانه
هویج قمی متوسط (زردک) : 2 عدد
پیاز متوسط : 2 عدد
گوشت : 200 گرم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم

مراحل تهیه ماش ماشک

مراحل پخت :

گام 1: اول گوشت و پیاز را همراه با آب روی اجاق می‌گذاریم تا بپزد.

گام 2: سپس ماش و هویج حلقه شده را با ادویه به آن اضافه می‌کنیم.
گام 3: بعد از اینکه آب غذا کم شد و همه چیز خوب پخته شد، آن را با گوشت کوب له کرده و با نان سنگک سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا