دستور تهیه مافین هلو با هلوی تازه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه مافین هلو با هلوی تازه
امروز قصد داریم یک دستور برای پخت مافین هلو را با شما به اشتراک بگذاریم. هلو یکی از میوههای خوشمزه و محبوب در فصل تابستان است و در تهیه کیک و دسر بسیار استفاده میشود. تا زمانی که فصل خوشگل تابستان تمام نشده، بیایید یک مافین خوشمزه با طعم تابستانی درست کنیم و از آن لذت ببریم. پس با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه مافین هلو برای 6 نفر
آرد 195 گرم ( یک و نیم پیمانه)
شکر 100 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ خ
دارچین ¼ ق چ خ
نمک ¼ ق چ خ
جوز هندی 1/8 ق چ خ
روغن مایع 80 میلیلیتر(1/3 پیمانه)
عسل 1 ق غ خ
تخم مرغ 1 عدد
شیر 120 گرم(1/2 پیمانه)
وانیل ¼ پیمانه
هلو خرد شده 1 و ½ پیمانه ( 2 عدد هلو کوچک)
مواد لازم برای رومال ساده:
شکر 1 و ½ ق غ خ
دارچین 1 پنس (1/8 ق چ خ)
مواد لازم برای رومال کرامبل:
شکر قهوهای 70 گرم
آرد 60 گرم
کره آب شده 30 گرم
دستور تهیه مافین هلو در منزل:
ابتدا مواد خشک شامل: آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، وانیل و جوز هندی رنده شده را با هم مخلوط میکنیم.
در مرحله بعد، مواد تر شامل: تخم مرغ، شیر، عسل و روغن مایع را در یک ظرف جداگانه با هم ترکیب کنید. بهتر است شیر و تخم مرغ به دمای اتاق رسیده باشند.
در مرحله بعدی، مواد تر را به مواد خشک اضافه کنید. هنگام مخلوط کردن، خیلی سریع هم نزنید تا مافین بیش از حد سفت نشود. کمی آرد باید مشخص باشد و همه چیز کاملاً ترکیب نشود.
در مرحله بعدی، هلوهای خرد شده را به مواد اضافه کنید و با یک لیسک به آرامی هم بزنید تا هلوها خوب مخلوط شوند. در این مرحله هم مواظب باشید زیاد هم نزنید.
در مرحله بعد، کپسولهای کاغذی مافین را در قالب مافین قرار داده و به طور مساوی از مواد داخل آنها بریزید.
در مرحله بعدی، برای درست کردن رومال، 2 گزینه دارید:
- اول رومال ساده که مخلوطی از شکر سفید و دارچین است که روی مافین میپاشید. میتوانید بر حسب سلیقهتان دارچین را حذف کنید. شکر سفید روی مافین را طلایی کرده و بافت تردی به آن میدهد.
- دوم رومال کرامبل که مخلوطی از شکر قهوهای و آرد است. اگر دوست دارید میتوانید کمی تکههای هلو ریز شده با آن ترکیب کنید و کمی کره آب شده اضافه کنید و این مخلوط را روی مافینها بزنید. این رومال به مافین حالت گلولهای و کرامبل میدهد.
فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتیگراد آماده کنید و مافینها را حدود 15 دقیقه در آن قرار دهید.
نحوه نگهداری مافین هلو
مافینها را در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت 2 روز نگه دارید؛ همچنین میتوانید آنها را در یخچال به مدت 4 روز و حتی تا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
منبع : رویسا