رسپی

دستور تهیه مافین ژامبون به ساده‌ترین روش (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مافین‌ها به خاطر این که یکی از راحت‌ترین دستورهای پخت شیرینی هستند، بسیار محبوب شده‌اند. اما چیزی که این شیرینی خوشمزه را خاص می‌کند، ماندگاری بالای آن است. مافین‌ها در دمای اتاق حدود پنج روز سالم می‌مانند و می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.
همچنین با منجمد کردن آن‌ها، می‌توانید مدت زمان نگهداری را بیشتر کنید. می‌توانید این دسر خوشمزه و سالم را با میوه‌های دلخواه تزیین کنید یا از کرم‌های خوش‌عطر و رنگی برای تزیین مافین‌ها استفاده نمایید. تهیه مافین ژامبون در منزل بسیار ساده است. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله مافین ژامبون، ادامه مطلب را با رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه مافین ژامبون

آرد سفید ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
شیر ۱/۳ پیمانه
فلفل دلمه رنگی ۱/۴ پیمانه
ژامبون خرد شده ۱ پیمانه
پنیر پارمزان ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ۱/۴ قاشق چای‌خوری

دستور تهیه مافین ژامبون

اول از همه، در یک کاسه، آرد، بیکینگ پودر، نمک، پاپریکا و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و می‌توانید به دلخواه الک کنید تا سبک‌تر شود. سپس در یک کاسه دیگر، تخم‌مرغ، کره ذوب شده و شیر را بریزید و مواد را با یک همزن دستی خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها خوب مخلوط شوند.
حال، ژامبون خرد شده و فلفل دلمه‌ای را به همراه پنیر به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس این مواد را به کاسه آرد اضافه کنید و هم بزنید. حالا مایه شیر و تخم‌مرغ را به این مواد اضافه کرده و با همزن دستی همه مواد را به خوبی هم بزنید تا یک مخلوط یکدست و منسجم بدست آید.

حالا فر را روشن کنید تا گرم شود. بهتر است دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید، همین دما خوب است، اما اگر فر برقی دارید، ۲۰ درجه کمتر بگذارید. همچنین اگر از سولاردم استفاده می‌کنید، پیش گرم کردن را فراموش نکنید. حالا در قالب‌های مافین، کاغذ قرار دهید.

دستور تهیه مافین ژامبون

حالا با استفاده از اسکوپ یا قاشق، مواد را بردارید و بیشتر حجم کاغذ را پر کنید. سپس سینی مافین را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و در وسط فر به دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا مافین‌ها پف کنند و بپزند. بعد از پخت، آن‌ها را از قالب خارج کرده و به دلخواه تزئین کنید و با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه مافین ژامبون

به جای ژامبون می‌توانید از فیله مرغ استفاده کنید.
می‌توانید هر نوع سبزیجاتی مانند ذرت یا نخودفرنگی اضافه کنید.
برای تزئین، کمی ماست چکیده و شوید را در قیف بریزید و روی مافین‌ها بزنید.
اگر به تندی حساس نیستید، مقدار فلفل قرمز را می‌توانید بیشتر یا کمتر کنید.
زمان پخت ممکن است بسته به نوع فر متفاوت باشد، بنابراین آن را چک کنید و در صورت نیاز، زمان بیشتری بگذارید یا اگر فر شما کانوکشن ندارد، گریل را روشن کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا