رسپی

دستور تهیه ماقوت زعفرانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ماقوت زعفرانی

ماقوت یک دسر خوشمزه و سنتی ایرانی است که ابتدا در یزد درست شده است. اگر دوست دارید این دسر را درست کنید، با ما همراه باشید.

مواد لازم :

نشاسته گل ۶ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
شکر ½ لیوان
آب ۲ لیوان
پودر ژله موزی ۱ بسته
تخم شربتی ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه ماقوت مرحله به مرحله

مرحله اول

برای درست کردن ماقوت زعفرانی، ابتدا نشاسته گل و نصف پیمانه آب سرد را در یک کاسه فلزی بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. سپس پودر هل را اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا گلاب و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید. بعد شکر و ۲ لیوان آب را هم به کاسه بیفزایید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند و سپس کاسه را روی حرارت قرار دهید.

مرحله سوم

مواد را به طور مداوم هم بزنید تا شکر حل شود و بوی خامی نشاسته از بین برود. هم زدن را ادامه دهید تا مایه به غلظت مناسبی برسد.

مرحله چهارم

زمانی که غلظت مواد شبیه فرنی شد، کاسه را از روی حرارت بردارید. سپس تخم شربتی را در آب بخیسانید تا حالت ژله‌ای بگیرد. مایه ماقوت را در ظرف سرو بریزید و روی آن را صاف کنید.

پوستر ماقوت زعفرانی

دستور تهیه ماقوت زعفرانی (مرحله به مرحله)

مرحله پنجم

در این مرحله، پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد و تخم شربتی را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. این مخلوط را روی ماقوت بریزید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا