رسپی

دستور تهیه ماهی با سس زعفران (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه ماهی با سس زعفران

ماهی با سس زعفران یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولاً کنار سبزی پلو سرو می‌شود. برای دیدن طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

ماهی ۲ عدد متوسط
زعفران دم‌کرده ½ فنجان
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل و آویشن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، پودر سیر و روغن به مقدار کافی

روش تهیه ماهی با سس زعفران

مرحله اول
برای تهیه ماهی، ابتدا سرکه سفید و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس شکم ماهی‌ها را باز کرده و داخل آن‌ها را تمیز کنید و خوب بشویید.
مرحله دوم
حالا با یک برس تمیز، سرکه سفید را روی دو طرف ماهی‌ها بمالید و بگذارید ۳۰ دقیقه کنار باشد. در این زمان، سس زعفران را آماده می‌کنیم. زعفران دم‌کرده را در یک ظرف مناسب بریزید.

مرحله سوم
در این مرحله، روغن زیتون را همراه با پودر زنجبیل، آویشن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبلیمو به زعفران اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
مرحله چهارم
ماهی‌ها را از طرف پوست روی سینی فر بچینید و سس زعفران را به طور یکنواخت روی آنها بمالید. بعد سینی را در فر بگذارید تا کاملاً پخته شود.
مرحله پنجم
زمان پخت ماهی بسته به ضخامت و اندازه آنها متفاوت است و حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد. بعد از پخت کامل، گریل را روشن کنید و بگذارید روی ماهی کمی رنگ بگیرد.

پخت ماهی با سس مخصوص

مرحله ششم
زمانی که ماهی‌ها رنگ و طلایی شدند، سینی را از فر خارج کنید. سپس ماهی‌ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و با لیمو ترش و دیگر مخلفات سرو کنید.

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا