رسپی

دستور تهیه ماکارونی پنیری: ۵ دستور تهیه لذیذ و منحصر به فرد (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ماکارونی و پنیر

ماکارونی و پنیر یا همان مک اند چیز یک غذای خوشمزه و پرکالری آمریکایی است که به راحتی تهیه می‌شود. این غذا از جمله غذاهای آمریکایی است که هم خوشمزه بوده و هم به‌خوبی برای اوقات فراغت مناسب است، به‌ویژه زمانی که نمی‌خواهید زمان زیادی را صرف پخت‌وپز کنید.

اگر می‌خواهید یک نوع متفاوت و خوشمزه از ماکارونی را تجربه کنید، در اینجا با دستور تهیه ماکارونی پنیری آشنا می‌شوید. حتی اگر طرفدار ماکارونی نیستید، پیشنهاد می‌کنیم یکی از این ۳ روش تهیه را امتحان کنید.

دستور تهیه ماکارونی پنیری

روش اول: ماکارونی پنیری با پنیر چدار

مواد لازم :

  1. ۴۵۰ گرم ماکارونی حلزونی
  2. ۴/۱ فنجان کره
  3. ۴/۱ فنجان آرد چند منظوره
  4. ۲/۱ قاشق چایخوری نمک
  5. کمی فلفل سیاه
  6. ۲ فنجان شیر گرم
  7. ۲ فنجان پنیر چدار خرد شده

دستور تهیه :

ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید. کره را در یک تابه متوسط روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس آرد را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا به حالت خمیری درآید. نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس به آرامی شیر را بریزید.

با هر بار اضافه کردن شیر، مواد را به خوبی هم بزنید. اجازه دهید مواد بپزند تا حباب‌هایی در آن شکل بگیرد. سپس کم‌کم پنیر را اضافه کنید تا کاملاً ذوب شود. ماکارونی را آبکش کرده و سس پنیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز یکدست شود.

روش دوم: ماکارونی پنیری با گوجه

مواد لازم :

  1. ۵۰۰ گرم ماکارونی رشته‌ای
  2. ۳ عدد تخم‌مرغ
  3. نمک و ادویه به میزان لازم
  4. ۲ عدد گوجه‌فرنگی
  5. ۳۰۰ گرم قارچ
  6. ۱ عدد فلفل دلمه‌ای
  7. ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  8. ۱عدد پیاز نگینی
  9. پنیر پیتزا به میزان لازم

دستور تهیه :

ابتدا ماکارونی را تماما بپزید و سپس آبکش کنید. ماکارونی را در یک ظرف ریخته و تخم‌مرغ و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز و ادویه بپزید.

وقتی گوشت کامل پخت، یک تابه نچسب را با روغن داغ چرب کنید. سپس یک لایه از ماکارونی مخلوط شده با تخم‌مرغ، یک لایه پنیر پیتزا و سپس گوشت و پیاز را اضافه کنید.

روی گوشت و پیاز را با برش‌های گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای پر کنید و این روند را تکرار کنید تا همه مواد تمام شود. سپس تابه را روی اجاق یا در فر با حرارت ملایم بگذارید تا پنیر آب شود و آماده سرو شود.

روش طبخ ماکارونی پنیری

دستور تهیه ماکارونی پنیری: ۵ دستور تهیه لذیذ و منحصر به فرد (مرحله به مرحله)

روش سوم: ماکارونی پنیری با خامه ترش

مواد لازم :

  1. ۳۰۰ گرم ماکارونی فرمی
  2. ۲۰۰ گرم پنیر چدار خرد شده
  3. ۲۰۰ گرم خامه ترش
  4. ۵۰ گرم پنیر پارمسان خرد شده
  5. نمک و فلفل به میزان لازم
  6. ۱۰۰ گرم پودر سوخاری
  7. ۴ قاشق غذاخوری کره

دستور تهیه :

ابتدا ماکارونی را در آب با کمی نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. سپس فر را روشن کرده و روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. در ظرفی که می‌خواهید ماکارونی را بپزید، پنیر چدار، خامه ترش، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید.

در یک کاسه کوچک پودر سوخاری و کره را مخلوط کرده و روی مخلوط ماکارونی بریزید. این غذا را به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح ماکارونی طلایی شود و سپس در ظرف دلخواه سرو کنید.

“““html

روش طبخ ماکارونی پنیری

روش چهارم جهت تهیه ماکارونی پنیری با آرام پز

مواد لازم (برای 12 نفر):

  1. ماکارونی 225 گرم
  2. شیرخشک 336 گرم
  3. شیر 1 و نیم فنجان
  4. کره ذوب شده یک چهارم فنجان
  5. نمک 1 ق چ
  6. فلفل کمی
  7. تخم مرغ بزرگ 2 عدد
  8. پنیر چدار رنده شده 280 گرم
  9. پاپریکا کمی

دستور تهیه :

داخل ظرف آرام پز را با اسپری آشپزی بپوشانید. سپس ماکارونی، شیر خشک، شیر، کره، نمک، فلفل، تخم مرغ زده شده و باقی مواد به جز نصف فنجان پنیر را با هم مخلوط کنید و در آرام پز بریزید. پنیر کنار گذاشته شده را روی مخلوط ببرید.

کمی پاپریکا روی پنیرها بپاشید، در آرام پز را بگذارید و به مدت 3 ساعت و 15 دقیقه با حرارت پایین بپزید. اگر آرام پز ندارید، می‌توانید از یک قالب 22 * 32 سانتی‌متری استفاده کنید. آن را با کره چرب کرده و مواد را درون آن بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر بپزید.

دستور تهیه ماکارونی پنیری

روش پنجم جهت تهیه ماکارونی پنیری با سس آلفردو

مواد لازم :

  1. ۲۰۰ گرم پنه (ماکارونی) لوله ای (حدود ۲ پیمانه)
  2. ۳ پیمانه پنیر چدار
  3. سس آلفردو
  4. شیر
  5. نمک
  6. فلفل

دستور تهیه:

فر را روی دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید. ماکارونی‌ها را بپزید و پس از پخت، نصف آن را در ظرفی بریزید. نیاز به چرب کردن ظرف نیست.

اکنون بیایید سس را آماده کنیم. یک شیشه سس آلفردو را داخل قابلمه یا تابه بریزید. شیشه خالی را با شیر پر کنید و این را روی سس در قابلمه بریزید. سپس آن را روی اجاق گاز با حرارت بالا قرار دهید و مدام هم بزنید.

وقتی که ترکیب سس و شیر به جوش آمد، از روی گاز بردارید و نصف آن را روی ماکارونی‌هایی که در ظرف ریخته‌اید بریزید و خوب هم بزنید. سپس نصف پنیر چدار رنده‌شده را روی آن بریزید و دوباره هم بزنید.

دستور تهیه ماکارونی پنیری


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ماکارونی جامبو شلز خوشمزه + سس گوجه

۱۰ دستور غذایی جدید و خوشمزه با پاستا و ماکارونی + عکس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا