رسپی

دستور تهیه ماکیاتو با سه روش متفاوت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ماکیاتو با سه روش متفاوت

ماکیاتو یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های کافی‌شاپی است. این نوشیدنی خوش‌طعم بر پایه اسپرسو است و ریشه ایتالیایی دارد. دستور اصلی آن ساده است و شامل یک شات اسپرسو، ۲ قاشق غذاخوری شیر و کمی فوم شیر می‌شود، اما می‌توان با تغییر روشی که استفاده می‌کنیم، طعم‌های مختلفی از این نوشیدنی را تجربه کرد.

شاید برایتان جالب باشد که چرا به این قهوه، کافه ماکیاتو می‌گویند. در ایتالیا، “کافه” به معنای قهوه است و “ماکیاتو” به معنای لکه‌دار یا نشان‌دار است. بنابراین، کافه ماکیاتو یعنی قهوه‌ای که کمی با شیر لکه‌دار شده است. اگر به قهوه علاقه دارید، ممکن است این سؤال برایتان پیش بیاید که کافه ماکیاتو چه تفاوتی با کاپوچینو دارد؟

انواع ماکیاتو و دستور تهیه آنها

سه دستور ویژه برای تهیه کافه ماکیاتو را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم :

شیر: ۲۲۰ میلی‌لیتر (تقریباً یک لیوان فرانسوی دسته‌دار، کمی کمتر از یک لیوان)
اسپرسو: ۱ شات

دستور تهیه :

برای درست کردن ۱ شات اسپرسو، ۲۱ گرم قهوه آسیاب شده را در سبد قهوه موکاپات بریزید و سطح آن را صاف کنید. در محفظه آب موکاپات تا حد مشخص شده آب سرد بریزید. مقدار آب باید تا قسمت زیر محفظه سوپاپ کنترل فشار باشد. سبد قهوه را روی محفظه آب بگذارید و آن را ببندید.

موکاپات را روی حرارت متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید و به قهوه فشار وارد کند و از دانه‌ها عبور کند. وقتی قهوه از لوله محفظه خارج شد، اسپرسو آماده است و باید بلافاصله در فنجان ریخته شود. در حین آماده شدن اسپرسو، شیر را در یک شیرجوش بریزید و تا حد متوسط گرم کنید.

در حین گرم شدن شیر آن را با یک همزن سیمی با سرعت زیاد هم بزنید تا کف کند (اگر همزن برقی دارید، می‌توانید از آن استفاده کنید). شیر کم چرب بهتر کف می‌کند. یک لیوان را با آب داغ آبکشی کنید تا گرم شود، سپس شیر کف کرده را داخل آن بریزید. قهوه اسپرسو را به آرامی از وسط لیوان روی شیر بریزید.

به این ترتیب، اسپرسو به آرامی از میان لایه شیر عبور کرده و به قسمت پایین لیوان می‌رود و سه لایه رنگ مختلف در لیوان شما پدیدار می‌شود. کافه لاته ماکیاتو شما آماده است و می‌توانید آن را با خامه، پودر دارچین یا شکلات تلخ تزیین کنید.

انواع ماکیاتو و دستور تهیه آنها

دستور تهیه کافه ماکیاتو

مواد لازم :

دستور تهیه ماکیاتو با سه روش متفاوت (مرحله به مرحله)

اسپرسو: ۱ شات
شیر: ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

برای تهیه کافه ماکیاتو یا اسپرسو ماکیاتو، به همان روش یک شات قهوه اسپرسو آماده کنید. اسپرسو را در فنجان بریزید و دو قاشق شیر داغ روی آن بریزید. در واقع، تفاوت کافه ماکیاتو و نوشیدنی لاته ماکیاتو علاوه بر مقدار شیر، تغییر محل شیر و اسپرسو در لیوان نیز هست.

انواع ماکیاتو و دستور تهیه آنها

دستور تهیه کارامل ماکیاتو

مواد لازم :

قهوه اسپرسو: ۱ شات
شیر: ۲ فنجان
سس کارامل: ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه :

ابتدا یک شات قهوه اسپرسو درست کنید. سپس ۲ فنجان شیر را در یک شیرجوش بریزید و تا حد متوسط گرم کنید. در حین گرم شدن شیر آن را با یک همزن سیمی بسیار سریع هم بزنید تا کف کند (اگر همزن برقی دارید، می‌توانید از آن استفاده کنید). شیر کم چرب بیشتر کف می‌کند (شما می‌توانید شیر را با فرنچ پرس یا نازل بخار دستگاه اسپرسو هم فوم‌گیری کنید).

وقتی شیر و اسپرسو آماده شدند، ۱ قاشق چایخوری سس کارامل را در زیر لیوان یا ماگ بریزید، سپس شیر کف کرده را اضافه کنید و بعد قهوه اسپرسو را بریزید. شما می‌توانید ترتیب شیر و اسپرسو را عوض کنید و سس کارامل را در انتها به عنوان لایه رویی قرار دهید. کارامل ماکیاتو شما به همین سادگی آماده است. برای تزیین، می‌توانید از شکلات رنده شده، پودر دارچین یا خامه استفاده کنید.

انواع ماکیاتو و دستور تهیه آنها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا