دستور تهیه مربای انار (مرحله به مرحله)

“`html
مواد لازم مربای انار
دانه انار ترش ۷ پیمانه (۱۶۰۰ گرم)
شکر سه و نیم پیمانه (۷۵۰ گرم)
جوهر لیمو ۱ قاشق چای خوری سرخالی
میوه به (اختیاری) ½ به متوسط
مغز گردو (اختیاری) به مقدار دلخواه
دستور تهیه مربای انار
مرحله اول
برای درست کردن مربای انار خوشمزه، در ابتدا دانههای انار و شکر را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم. سپس درب قابلمه را میگذاریم و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. حالا اجازه میدهیم تا شکر کاملاً حل شود.
مرحله دوم
وقتی آب انار شروع به جوشیدن کرد، جوهر لیمو را اضافه میکنیم و دوباره درب قابلمه را میگذاریم تا چند دقیقه بجوشد. سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و مواد را از صافی رد میکنیم.
مرحله سوم
حالا آب انار صافشده را دوباره در قابلمه میریزیم و آن را دوباره روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کمی غلیظ شود. وقتی که آب انار غلیظ شد، میوه به را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، میوه به خردشده را به قابلمه اضافه میکنیم. وقتی که میوه به به خوبی پخته شد، دانههای انار را دوباره به قابلمه اضافه میکنیم. حالا باید صبر کنیم تا شهد مربا به غلظت مناسب برسد.
مرحله پنجم
برای اینکه بفهمیم مربا به قوام رسیده است، مقداری از شهد را بین دو انگشت تست میکنیم. اگر مربا بین دو انگشت کش بیاید، یعنی مربا آماده است و میتوانیم آن را از روی حرارت برداریم.
مرحله ششم
در این مرحله، اگر دوست داشتید، مقداری مغز گردوی خرد شده و گلپر نیز به مربا اضافه میکنیم. سپس مربا را در آشپزخانه میگذاریم تا کاملاً خنک شود، بعد آن را در یک ظرف مناسب میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
مرحله هفتم
نکتهای که درباره این مربا باید توجه کنید این است که با ۷۵۰ گرم شکر، طعم مربا کمی ترش میشود. اگر میخواهید طعم مربا شیرینتر باشد، بهتر است حدود ۱ کیلوگرم شکر اضافه کنید.