رسپی

دستور تهیه مربای بهارنارنج همراه با نکات تهیه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مربای بهارنارنج همراه با نکات تهیه

مربای بهار نارنج رنگ زیبایی دارد و طعم آن ملایم و خوشبو است. می‌توانید این مربا را صبح‌ها همراه با چای بخورید یا برای طعم‌دار کردن کیک و شیرینی‌ها استفاده کنید.

مواد لازم جهت تهیه مربای بهار نارنج:

  • 500 گرم شکوفه بهار نارنج
  • 1 لیتر آب
  • 1 کیلوگرم شکر
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو

مراحل پخت مربای بهار نارنج :

آماده سازی بهار نارنج:

شکوفه‌های بهار نارنج را به آرامی از شاخه جدا کنید و خوب بشویید.
برای اینکه مربا تلخ نشود، قسمت‌های سبز گل و پرچم‌ها را جدا کنید.
سپس گل‌ها را 30 دقیقه در آب خنک بخیسانید تا گرد و غبار و آلودگی‌ها پاک شود.

تهیه شهد:

یک قابلمه مناسب بردارید و آب و شکر را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
بعد از اینکه شهد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود.

اضافه کردن بهار نارنج:

وقتی که شهد قوام گرفت، گل‌های بهار نارنج را که از آب خارج کرده‌اید به آن اضافه کنید.
به آرامی مخلوط کنید تا گل‌ها خوب در شهد پخش شوند.

پخت مربا:

حرارت را کمی بیشتر کنید و مربا را 45 دقیقه تا 1 ساعت بجوشانید.
در 15 دقیقه آخر پخت، آبلیمو را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
در طول پخت، کف روی مربا را با قاشق جمع‌آوری کنید.

غلیظ شدن مربا:

زمانی که مربا به غلظت دلخواه شما رسید، از روی حرارت بردارید.
یادتان باشد مربای بهار نارنج بعد از سرد شدن کمی سفت‌تر می‌شود، پس آن را خیلی نپزید که شل نشود.

روش نگهداری مربای بهار نارنج

روش نگهداری مربای بهار نارنج:

بعد از سرد شدن کامل مربا، آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.
شیشه‌ها را در جای خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.

دستور تهیه مربای بهارنارنج همراه با نکات تهیه (مرحله به مرحله)

نکات تکمیلی:

می‌توانید از زعفران دم‌کرده برای زیباتر کردن رنگ مربا استفاده کنید.
اگر مربای شما شکرک زد، می‌توانید آن را به مدت کوتاهی روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
به جای آبلیمو، می‌توانید کمی جوهر لیمو یا اسید سیتریک استفاده کنید.
اگر می‌خواهید مربای شفاف‌تری داشته باشید، بعد از اضافه کردن گل‌ها به شهد، آن را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید و سپس مراحل پخت را ادامه دهید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا