رسپی

دستور تهیه مربای به و بادام خوش رنگ و خوش طعم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه مربای به و بادام خوش رنگ و خوش طعم

مربای به یکی از قدیمی‌ترین صبحانه‌های ایرانی است که معمولاً با کره محلی سرو می‌شود. در اینجا دستور تهیه این مربای خوشمزه با بادام را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه مربا به و بادام:

  • به: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • آب: ۲ لیوان
  • مغز بادام: ۱۰۰ گرم
  • آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

دستور تهیه مربای به و بادام:

آماده‌سازی به‌ها:

به‌ها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بکنید.

به‌ها را به شکل‌های دلخواه برش بزنید (میتوانید آن‌ها را نگینی، حلقه‌ای یا ورقه‌ای برش دهید).

هسته‌های به را جدا کنید و دور بریزید.

شربت مربا:

شکر و آب را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر به طور کامل حل شود و شربت به جوش بیاید.

پخت مربا:

برش‌های به را به شربت اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

اجازه دهید مربا با حرارت ملایم به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزد تا به قوام دلخواه برسد.

در طول پخت، کف روی مربا را بگیرید تا مربا شفاف و زیبا شود.

اضافه کردن مغز بادام:

مغز بادام‌ها را کمی در آب بخیسانید و پوست نازک آن‌ها را بکنید.

دستور تهیه مربای به و بادام خوش رنگ و خوش طعم (مرحله به مرحله)

حدود ۱۵ دقیقه قبل از پایان پخت، مغز بادام‌ها را به مربا اضافه کنید.

 مربای به و بادام

اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها:

در ۵ دقیقه آخر پخت، آب لیمو ترش و گلاب را به مربا اضافه کنید.

استریل کردن شیشه‌ها:

شیشه‌های مورد نظر را خوب بشویید و در قابلمه آب جوش قرار دهید تا کاملاً استریل شوند.

پر کردن شیشه‌ها:

مربای داغ را در شیشه‌های استریل شده بریزید و درب آن‌ها را محکم ببندید.

نگهداری:

شیشه‌های مربا را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکات مهم:

برای اینکه مربا غلظت بهتری پیدا کند، می‌توانید در انتهای پخت، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربا چند ساعت در همان قابلمه بماند.

برای حفظ رنگ مربا، از ظروف مسی یا استیل برای پخت استفاده کنید.

می‌توانید به جای گلاب، از زعفران دم‌کرده نیز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید مربا شیرین‌تر شود، می‌توانید مقدار شکر را کمی افزایش دهید.

با رعایت این نکات، می‌توانید یک مربای به و بادام خوشمزه و خانگی تهیه کنید. نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا