رسپی

دستور تهیه مربای زنجبیل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه مربای زنجبیل

مربای زنجبیل به خاطر داشتن زنجبیل، یک منبع خوب از مواد مغذی، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است. این گیاه خواص ضدالتهابی و ضد میکروبی دارد که می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و بهبود سلامت عمومی کمک کند.

همچنین، زنجبیل می‌تواند به کاهش حالت تهوع و استفراغ کمک کند، مشکلاتی که ممکن است در اثر بیماری حرکت، بارداری یا شیمی‌درمانی ایجاد شوند. همچنین، زنجبیل به تسکین درد و کاهش تورم در شرایطی مثل آرتروز و سردرد کمک می‌کند.

این مربا یکی از خوشمزه‌ترین مرباهای ایرانی است که به‌طور معمول برای صبحانه یا عصرانه تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه آن، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای زنجبیل:

  • 500 گرم زنجبیل تازه
  • 500 گرم شکر
  • 1 لیوان آب
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 1/2 قاشق چایخوری زعفران دم‌کرده

طرز تهیه مربای زنجبیل:

ابتدا زنجبیل‌ها را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید.

زنجبیل‌های رنده شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید.

شکر، آب، عسل و زعفران دم‌کرده را به زنجبیل‌ها اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا به مدت 1 ساعت به آرامی بجوشد.

مرتب مربا را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.

وقتی مربا به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید.

مربا را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

نکات تکمیلی:

دستور تهیه مربای زنجبیل (مرحله به مرحله)

اگر می‌خواهید مربای زنجبیل را بدون شکر تهیه کنید، می‌توانید از شکر قهوه‌ای یا جایگزین‌های دیگر مانند عسل یا شربت افرا استفاده کنید.

همچنین برای خوش‌طعم کردن مربا می‌توانید از ادویه‌هایی مانند هل، دارچین یا میخک استفاده کنید.

برای ماندگاری بیشتر، مربای زنجبیل را می‌توانید در فریزر نگهداری کنید.

دستور تهیه مربای زنجبیل

خواص خوب مربای زنجبیل

مربای زنجبیل دارای خواص زیادی است از جمله:

تقویت سیستم ایمنی بدن

کاهش التهاب

بهبود گردش خون

تسکین حالت تهوع و استفراغ

کاهش درد و تورم

پیشگیری از سرطان

مربای زنجبیل یک دسر خوشمزه و سالم است که می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا