رسپی

دستور تهیه مربای پوست نارنج با طعم ایده آل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مربای پوست نارنج با طعم ایده آل

مربای پوست نارنج یکی از مرباهای خوشمزه و خوش بو است که می‌توانید از آن هم در صبحانه و هم برای تزئین کیک و دسرها استفاده کنید.

طرز تهیه مربای پوست نارنج خیلی ساده است، اما چون شما باید تلخی پوست نارنج را بگیرید، کمی زمان‌بر خواهد بود و نیاز به حوصله دارد. در ادامه، دستور تهیه انواع مربا با پوست نارنج تازه و خشک و هم‌چنین مربای پوست نارنج درسته را به شما ارائه می‌دهیم.

1. مربا پوست نارنج تازه

مواد لازم:

پوست نارنج ۱۰۰ گرم
شکر ۱ کیلو گرم
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

پوست نارنج را به صورت خلالی خرد کنید و به مدت 3 ساعت در آب گرم بخیسانید. بهتر است چند بار آب را عوض کنید.
مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس پوست نارنج را داخل آن بریزید و به مدت 5 دقیقه بپزید، و بعد آبکش کنید. این کار را 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی پوست نارنج گرفته شود.
حالا 3 لیوان آب و شکر را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا شکر حل شود و بعد پوست نارنج را اضافه کنید.
زمانی که شربت غلیظ شد، آب لیمو را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

2. مربا پوست نارنج معطر

مواد لازم :

نارنج ۵ عدد
شکر ۱ کیلو گرم
دانه هل ساییده شده ۱ عدد
گلاب نصف فنجان
زعفران ساییده شده نوک قاشق چای خوری
جوهر لیمو ۱ قاشق چای خوری (یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو)

دستور تهیه مربای پوست نارنج

دستور تهیه :

ابتدا پوست نارنج را بگیرید و سفیدی داخل آن را جدا کنید و سپس به صورت خلالی خرد کنید. یک شب پوست نارنج را در آب بخیسانید. بهتر است چند بار آبش را عوض کنید.
پوست نارنج را با آب تازه روی حرارت بگذارید و بعد از 2 تا 3 جوش زدن، آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست نارنج کاهش یابد.
در آخر، پوست نارنج را به همراه شکر و 3 لیوان آب در قابلمه بریزید و 15 دقیقه بدون هم زدن بپزید.
جوهرلیمو یا آبلیمو به همراه زعفران و هل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
زمانی که غلظت مربا به اندازه مورد نظر رسید، حرارت را خاموش کنید.

زعفران را فقط برای بهتر شدن رنگ مربا اضافه کنید. اگر زیاد استفاده کنید، عطر نارنج را از بین می‌برد.

3. مربا پوست نارنج خشک

مواد لازم :

خلال پوست نارنج خشک ۱۰۰ گرم
شکر ۱ کیلو گرم
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خلال پسته یا خلال بادام به دلخواه

دستور تهیه مربای پوست نارنج با طعم ایده آل

دستور تهیه مربای پوست نارنج با طعم ایده آل (مرحله به مرحله)

دستور تهیه :

خلال‌های خشک پوست نارنج را بشویید و به مدت 3 ساعت در آب گرم بخیسانید تا نرم شوند. در این مدت چند بار آب ظرف را عوض کنید.
خلال‌ها را به همراه آب سرد روی حرارت بگذارید و 3 دقیقه بجوشانید و این کار را 4 بار دیگر تکرار کنید تا تلخی پوست نارنج کاملاً از بین برود.
شکر را با 3 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر به آرامی حل شود.
سپس پوست نارنج را اضافه کنید و منتظر بمانید تا شربت غلیظ شود.
آب لیمو و در صورت تمایل خلال پسته را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه حرارت را خاموش کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا