رسپی

دستور تهیه مربای چغاله پسته (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مربای چغاله پسته بسیار لذیذ و مقوی

دستور تهیه مربای چغاله پسته خیلی ساده است. با استفاده از چغاله، شکر، گلاب، هل و کمی آب می توانید این مربا را درست کنید. در اینجا طرز تهیه این مربای خوشمزه را با هم بررسی می کنیم.
مربای چغاله پسته یکی از انواع مرباهای خوشمزه و متفاوت است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید. این مربا ساده است و خواص زیادی دارد. طعم خاص این مربا واقعاً لذیذ است.
این مربا نه تنها خوشمزه است، بلکه بسیار مغذی نیز بوده و می توانید برای تقویت سیستم ایمنی بدن از آن استفاده کنید. طعم فوق العاده و راحتی تهیه این مربا باعث شده که یکی از گزینه‌های پرطرفدار باشد. شما می توانید به راحتی این مربا را تهیه کنید. این مربا یک وعده کامل برای صبحانه است و طعم بی نظیری دارد.
زمان لازم برای آماده‌سازی این مربا ۱ ساعت است و پخت آن ۴۰ دقیقه طول می‌کشد. می‌توانید این مربا را در وعده صبحانه میل کنید. خواص بالای این مربا می تواند برای تقویت بدن مفید باشد.

مواد لازم برای تهیه مربا چغاله پسته

چغاله پسته: ۵۰۰ گرم
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۷۵۰ گرم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
هل: ۳ عدد

دستور تهیه مربای چغاله پسته مقوی

برای تهیه این مربا ابتدا چغاله‌ها را خوب بشویید. سپس آنها را در یک ظرف بریزید و یک لیتر آب و کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ ساعت بماند.
پس از چند ساعت، چغاله‌ها را خارج کرده و بر روی آنها آب سرد بریزید. این کار را چند بار تکرار کنید تا آب روی چغاله‌ها عوض شود.
در مرحله بعدی، چغاله‌ها را با سوزن سوراخ کنید. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آن را با آب پر کنید.
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بجوشد. اجازه دهید چغاله‌ها روی حرارت بجوشند و چند بار آب آنها را عوض کنید. این کار تلخی چغاله‌ها را از بین می‌برد.
وقتی چغاله‌ها خوب پخته شدند، آنها را آبکشی کنید. بعد مقداری آب و شکر به چغاله‌ها اضافه کنید.

آماده کردن شهد مربا

مقداری آب و شکر را در یک قابلمه لعابی یا تفلونی ریخته و خوب مخلوط کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از اینکه مواد جوش آمدند، مقداری هل و گلاب به آن اضافه کنید. وقتی که شهد مربا خوب قوام گرفت، چغاله‌ها را به آن اضافه کنید.
شعله را کم کنید و بگذارید مربا با حرارت ملایم قوام بگیرد. حالا مقداری آبلیمو تازه به مواد اضافه کنید.
در این مرحله بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کنید و بگذارید مربا کاملاً سرد شود.
وقتی مربا سرد شد، آن را در شیشه مناسب بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا