رسپی
دستور تهیه مربای کیوی مرحله به مرحله + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه مربای کیوی و نکات کلیدی برای طعم عالی
دستور تهیه مربای کیوی مانند سایر مرباها است. با این حال، در انتخاب میوه باید دقت بیشتری داشته باشید. با ما همراه باشید.
دستور تهیه مربای کیوی خوشمزه و عالی
مواد لازم برای تهیه مربای کیوی :
- کیوی رسیده: یک کیلو
- شکر: یک کیلو
- وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
- آب: دو لیوان
- زعفران یا رنگ خوراکی سبز: چند قطره
دستور تهیه مربای کیوی خانگی :
- ابتدا کیویها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس آنها را به ضخامت یک سانتیمتر حلقهحلقه کنید و اگر دوست داشتید، آنها را کوچکتر خرد کنید. سپس داخل یک قابلمه لعابی یا استیل مناسب بریزید.
- نصف شکر را بین کیویها بپاشید و به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید.
- پس از سه ساعت، قابلمه را از یخچال بیرون آورده و روی حرارت ملایم بگذارید. آب را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا بجوشد.
- بعد از جوشیدن، باقیمانده شکر را اضافه کنید. (اگر دوست دارید، میتوانید بعد از اضافه کردن شکر، رنگ سبز یا زعفران را هم اضافه کنید).
- اجازه دهید مربای کیوی قوام بگیرد، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان لازم است. پس از اینکه مربا سرد شد، آن را داخل ظرفهای مخصوص ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم برای تهیه مربای کیوی :
- اگر میخواهید مربا شیرینتر باشد، میتوانید مقدار شکر را یک و نیم برابر کنید.
- هرگز از کیوی له شده استفاده نکنید، زیرا مربای شما تبدیل به مارمالاد خواهد شد.
- اضافه کردن کمی آبلیمو به مربا، طعم لذیذتری به آن میدهد. در صورت تمایل، چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
- کیوی بعد از پخت رنگش تغییر میکند؛ اگر دوست دارید از کمی زعفران یا رنگ خوراکی سبز برای زیباتر شدن مربا استفاده کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه لواشک کیوی ترش و ملس
دستور تهیه مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن
دستور تهیه مربای قارچ عجیب ولی خوشمزه و پر خاصیت
نکات کلیدی برای تهیه و نگهداری مربای خانگی