رسپی
دستور تهیه مربای گیلاس ترش (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه مربای گیلاس ترشدرست کردن مربای گیلاس ترش کار آسانی است و میتوانید آن را در کمترین زمان آماده کنید. فقط کافیست با این مقاله از مجله اینترنتی رضیم همراه باشید. روش تهیه مربای گیلاس ترشمواد مورد نیاز : گیلاس ترش 3000 گرم شکر 3000 گرم وانیل 2.35 گرم سفیده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه : ابتدا گیلاسهای درشت و سالم را با دقت هستهاش را درآورید تا خراب نشوند. سپس شکر را گرفته و آن را صاف کنید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. سپس گیلاسها را به شکر اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا شکر به داخل گیلاسها برود. بعد از اینکه خوب پخت، کمی وانیل به آن اضافه کنید، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید.
همچنین بخوانید: روش تهیه مربای آلبالو و گیلاس خوشمزه طرز تهیه مربای آلبالو به 3 روش آسان + ویدیو |