رسپی

دستور تهیه مربای گیلاس ترش (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه مربای گیلاس ترش

درست کردن مربای گیلاس ترش کار آسانی است و می‌توانید آن را در کمترین زمان آماده کنید. فقط کافیست با این مقاله از مجله اینترنتی رضیم همراه باشید.

روش تهیه مربای گیلاس ترش

مواد مورد نیاز :

گیلاس ترش 3000 گرم

شکر 3000 گرم

وانیل 2.35 گرم

سفیده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه :

ابتدا گیلاس‌های درشت و سالم را با دقت هسته‌اش را درآورید تا خراب نشوند. سپس شکر را گرفته و آن را صاف کنید و روی حرارت بگذارید تا آب شود.

سپس گیلاس‌ها را به شکر اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا شکر به داخل گیلاس‌ها برود. بعد از اینکه خوب پخت، کمی وانیل به آن اضافه کنید، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید.

همچنین بخوانید:

روش تهیه مربای آلبالو و گیلاس خوشمزه

طرز تهیه مربای آلبالو به 3 روش آسان + ویدیو

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه مربای گیلاس ترش (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا