دستور تهیه مربا آلبالو و گیلاس خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه مربا آلبالو و گیلاس
آلبالو و گیلاس دو میوه تابستانی خوشمزه هستند که خیلیها آنها را دوست دارند. نه تنها میتوانید این میوهها را به صورت خام بخورید، بلکه میتوانید آنها را به مربا هم تبدیل کنید.
به همین دلیل، ما در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، یک دستور کامل برای تهیه مربا آلبالو و گیلاس آوردهایم. این مربای خوشمزه را به راحتی میتوانید در منزل درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
دستور تهیه مربا آلبالو و گیلاس
مواد لازم برای تهیه مربا آلبالو و گیلاس:
- آلبالو و گیلاس تازه: ۱ کیلو
- شکر: ۱ کیلو
- وانیل شکری: ۱ قاشق چایخوری
مراحل تهیه مربای آلبالو و گیلاس:
برای تهیه مربای آلبالو و گیلاس، ابتدا دم آلبالو و گیلاسها را بکنید و آنها را خوب بشویید. اگر دستگاه هستهگیر دارید، میتوانید با آن هستهها را جدا کنید. اگر ندارید، میتوانید به آرامی هستهها را جدا کنید تا میوهها آسیب نبینند و سپس آنها را در یک ظرف لعابی بریزید.
شکر را به آرامی لایه لایه روی آلبالو و گیلاسها بریزید و آنها را به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.
سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. مواظب باشید که در هنگام جوش آمدن، کف نکند و از ظرف بیرون نریزد. بگذارید شکر به غلظت مناسب برسد. در پایان وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
دستور تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو همزمان
دستور تهیه شربت آلبالو و گیلاس
اگر میخواهید از شهد مربا شربت آلبالو و گیلاس تهیه کنید، میتوانید مقدار شکر را به ۲ کیلو افزایش دهید. زمانی که مربا پخته شد، آن را جدا کنید و بگذارید که شهد غلیظ شود. فقط فراموش نکنید که وانیل را در آخر کار اضافه کنید؛ چون اگر وانیل زیاد بجوشد، مزهاش تلخ میشود.
میتوانید مقدار شکر را بیشتر بکنید و در نهایت از شربت باقیمانده مربا به عنوان شربت آلبالو و گیلاس استفاده کنید. فقط بهتر است که هنگام مصرف، کمی از شربت را با یک لیوان آب مخلوط کنید.
همچنین بخوانید:
کالری مربا آلبالو: 100 گرم مربا آلبالو چقدر کالری دارد؟
۲ روش برای تهیه شربت آلبالو سنتی و خوشمزه با نکات ضروری و مهم
دستور تهیه ۲ مدل ترشی آلبالو + فوت و فنهای خوشمزه شدن آن