رسپی

دستور تهیه مربا ترب سیاه خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم برای تهیه مربا ترب سیاه

  • ترب سیاه : 1 کیلوگرم
  • آب : 4 پیمانه
  • نمک : 1 قاشق سوپخوری
  • آهک : 1 پیمانه
  • آب برای آهک : 10 پیمانه
  • وانیل : 1 قاشق مرباخوری
  • شکر : 1.5 کیلوگرم
  • آب برای شربت : 1 لیتر (4 پیمانه)
  • جوهر لیمو : 1/4 قاشق مربا خوری

مراحل آماده سازی و طبخ مربا ترب سیاه

ترب ها را خوب بشویید و به صورت حلقه‌های نازک، با پوست برش بزنید. سپس، ترب‌های برش‌زده را به مدت 15 دقیقه داخل 4 پیمانه آب و 1 قاشق سوپخوری نمک بگذارید. بعد از این مدت، آنها را از آب نمک بیرون آورده و با آب سرد بشویید.

مرکز ترب‌ها را با یک قالب گرد کوچک خالی کنید تا مثل حلقه درآیند. سپس از یک طرف برش داده و ترب‌ها را مانند گل بپیچید و با سوزن و نخ ثابت کنید. آهک را با آب در یک کاسه مخلوط کنید و بگذارید آهک ته نشین شود. سپس ترب‌های پیچیده را به مدت 4 ساعت در آب آهک شفاف قرار دهید.

بعد از این 4 ساعت، ترب‌ها را از آب آهک بیرون آورید و به مدت 2 ساعت در آب سرد بگذارید و در این مدت، 2 یا 3 بار آب را عوض کنید. یک قابلمه را با آب پر کنید و روی حرارت بگذارید. زمانی که آب جوش آمد، ترب‌ها را به همراه نوک قاشق وانیل به آب اضافه کنید و بعد از 5-6 دقیقه جوشیدن، آنها را آبکش کنید. این کار را تکرار کنید تا بوی ترب گرفته شود و ترب‌ها بپزند.

ترب‌های پخته شده را به مدت 5-6 ساعت به همراه نوک قاشق مرباخوری وانیل در آب سرد بگذارید. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس روی حرارت ملایم بگذارید و گاهی هم بزنید تا بجوشد و شکر حل شود.

جوهر لیمو را در 1 قاشق مرباخوری آب سرد حل کنید و به همراه ترب‌ها به شربت اضافه کنید. بعد از اینکه شربت دوباره جوش آمد، وانیل را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا شربت غلیظ شود. سپس مربا را از روی حرارت بردارید و کف قابلمه را در آب سرد قرار دهید تا سریع‌تر خنک شود (در غیر این صورت، پوست ترب‌ها رنگ پس می‌دهد).

پس از چند روز، اگر بوی ترب از شربت احساس کردید، دوباره شربت درست کنید و بگذارید کاملاً سرد شود. سپس ترب‌ها را از شربت قبلی بیرون آورده و در شربت سرد شده بریزید.

توجه داشته باشید، برای مربا حتماً از شکر کاملاً سفید استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا