رسپی

دستور تهیه مربا شاه توت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مربا شاه توت

این میوه نرم و لطیف است و به راحتی می‌توان مربای آن را تهیه کرد، همچنین زمان زیادی نیاز ندارد. شاه توت معمولاً در دو رنگ قرمز و سیاه به فروش می‌رسد. رنگ قرمز آن معمولاً ترش و کال است و بسیاری از مردم طعم آن را دوست دارند. نوع دیگر که شاه توت سیاه است، تقریباً شیرین‌تر است و برای تهیه مربا بیشتر از آن استفاده می‌شود.

شاه توت بومی آسیای جنوبی غربی است. این میوه بزرگتر از توت سفید است و رنگ آن معمولاً قرمز تیره یا ارغوانی است و طعمی ترش و شیرین و خوشمزه دارد. می‌توان شاه توت را خام، پخته یا به صورت مربا مصرف کرد. این میوه خواص خوبی برای سلامت دارد، از جمله کمک به جلوگیری از عفونت‌های دستگاه ادراری، برخی سرطان‌ها، بیماری‌های که با سن مرتبط هستند و سکته‌های مغزی.

شاه توت منبع خوبی از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است. مصرف غذاهای سرشار از ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و التهاب‌ها را کاهش می‌دهد. همچنین با رادیکال‌های آزاد مضر در بدن مبارزه می‌کند. شاه توت‌ها همچنین حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین A و E هستند و منبع خوبی از آهن می‌باشند که در دیگر انواع توت‌ها کمتر پیدا می‌شود.

این میوه همچنین سرشار از پتاسیم، منگنز و منیزیم است. پتاسیم جزء مهمی از سلول‌ها و مایعات بدن است که به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک می‌کند. شاه توت دارای مقدار زیادی ویتامین B کمپلکس و همچنین ویتامین K است. از دیگر انواع مربا می‌توان به مربای توت فرنگی، مربای تمشک و مربای آلبالو اشاره کرد.

مواد لازم :

شاه توت :1 کیلوگرم
شکر : 1 کیلوگرم .
آبلیمو :1 قاشق چایخوری

مراحل تهیه :

گام 1 دم شاه توت‌ها را جدا کرده و در یک قابلمه بریزید.
گام 2 روی شاه توت‌ها شکر بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا آب بیندازند.
گام 3 پس از این مدت، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 15 دقیقه اجازه دهید تا مربا بجوشد و غلیظ شود (مراقب باشید شاه توت‌ها له نشوند و در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بگیرید).
گام 4 پس از پخت، آبلیمو را به مربا اضافه کنید.
گام 5 قابلمه را کنار بگذارید تا مربا خنک شود، سپس آن را در شیشه‌های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید.
گام 6 برای تهیه شربت، مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.

دستور تهیه مارمالاد شاه توت

مارمالاد شاه توت :

گام 7 برای تهیه مارمالاد شاه توت می‌توانید از همین روش استفاده کنید، با این تفاوت که توت‌ها را پس از شستن له کنید.
گام 8 سپس شکر را روی آن بریزید.
گام 9 در میانه پخت، 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین حل شده در آب جوش و کمی عصاره وانیل به آن اضافه کنید.

منبع : غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه مربا شاه توت (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا