رسپی

دستور تهیه مربا میوه کاکتوس یک مربای خوشمزه و متفاوت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مربا میوه کاکتوس یک مربای خوشمزه و متفاوت

اگر به ترشیجات و مرباجات علاقه دارید، در اینجا طرز تهیه مربای میوه کاکتوس را به سادگی برای شما توضیح می‌دهیم. این مربا واقعا خوشمزه است.

مواد لازم برای مربا میوه کاکتوس :

  • میوه کاکتوس: 1 کیلوگرم
  • شکر: 800 گرم
  • آب: 2 پیمانه
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: به مقدار لازم

دستور تهیه مربا میوه کاکتوس:

آماده سازی میوه: میوه‌های کاکتوس را به خوبی بشویید و خارهای آنها را به دقت جدا کنید. سپس میوه‌ها را از وسط نصف کنید و دانه‌های آن را خارج کنید.

پخت مربا: میوه‌های آماده شده را در یک قابلمه بریزید و شکر و آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید میوه‌ها نرم شوند و شکر به خوبی حل شود.

اضافه کردن آب لیمو و وانیل: وقتی میوه‌ها نرم شدند، آب لیمو و وانیل را به مواد اضافه کنید. حرارت را کمی افزایش دهید و بگذارید مربا غلیظ شود.

تست قوام مربا: برای اینکه قوام مربا را تست کنید، مقداری از شربت مربا را روی یک بشقاب سرد بریزید. اگر شربت سفت شد، مربا آماده است.

بسته بندی مربا: مربای آماده را در شیشه‌های استریل‌شده بریزید و در آنها را محکم ببندید. شیشه‌ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

مربا میوه کاکتوس

نکات مهم:

می‌توانید به جای آب لیمو، از آب نارنج استفاده کنید.

برای طعم بهتر، کمی هل یا دارچین به مربا اضافه کنید.

اگر میوه‌های کاکتوس خیلی ترش هستند، می‌توانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.

دستور تهیه مربا میوه کاکتوس یک مربای خوشمزه و متفاوت (مرحله به مرحله)

برای اینکه مربا قوام بهتری پیدا کند، در انتهای پخت می‌توانید کمی پودر ژلاتین به آن اضافه کنید.

خواص مربای میوه کاکتوس:

خواص مربای میوه کاکتوس:

  • غنی از ویتامین C
  • ضد التهاب
  • تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
  • مفید برای پوست و مو
  • کمک به کاهش قند خون

مربای میوه کاکتوس یک مربای خوشمزه و سالم است که می‌توانید در کنار صبحانه یا عصرانه میل کنید. همچنین می‌توانید از آن برای تهیه کیک، شیرینی و دسرهای مختلف استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا