رسپی

دستور تهیه مربا پوست نارنگی مربای مخصوص فصل پاییز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه مربای پوست نارنگی

مواد لازم برای مربای نارنگی با پوست

  • نارنگی 1 کیلوگرم
  • آب 2 لیوان
  • شکر 1.5 لیوان
  • وانیل 1/4 قاشق چای‌خوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای پوست نارنگی

1- ابتدا نارنگی‌ها را خوب بشویید و خشک کنید. پوست آنها را نازک بکنید و سعی کنید از نارنگی‌های کوچک با پوست نرمتر استفاده کنید. از یک سمت شروع به پیچیدن پوست کنید تا به شکل گل درآید و با یک خلال آن را محکم کنید. همچنین می‌توانید پوست نارنگی را به شکل خلال یا مربع خرد کنید.

2- سپس در یک قابلمه آب بریزید و وقتی جوش آمد، همه‌ی پوست‌ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۲ دقیقه بجوشد تا تلخی آنها گرفته شود. بعد از آن، آبکش کنید و روی پوست‌ها آب سرد بریزید. این کار را سه بار تکرار کنید تا تلخی полностью حذف شود.

3- در یک قابلمه دیگر، آب و شکر بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید. سپس پوست‌ها را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید. اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت یک ساعت پخته و کمی غلیظ شود تا شربت به خورد پوست‌ها برود.

4- در انتهای پخت، وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و بعد از چند جوش، حرارت را خاموش کنید. بگذارید مربا در قابلمه حداقل ۱۲ ساعت استراحت کند. سپس خلال‌ها را به آرامی خارج کرده و مربا را در شیشه‌های استریل شده بریزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا