رسپی

دستور تهیه مرحله به مرحله پخت تاک پلو غذای اصیل شاهرود (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه تاک پلو

تاک پلو در میان اهالی این منطقه خیلی محبوب است و کدبانوهای شاهرودی این غذا را تنها با دو ماده اصلی یعنی برنج و برگ مو می‌شناسند. آن‌ها فیله‌های مرغ را جداگانه می‌پزند و با تاک پلو سرو می‌کنند.
شاید در مسیرتان به سمت مشهد، در استان سمنان و یا رستوران‌های بین راهی، این غذا را دیده باشید. به همین خاطر پیشنهاد می‌کنیم که در این سفر، حتماً یکی از رستوران‌ها را امتحان کنید و با خوردن این غذای محلی، خاطره و لذت سفرتان را دو برابر کنید.

تاک پلو، یکی از غذاهای خوشمزه مردم شاهرود، از برگ‌های درختان تاک تهیه می‌شود و در این شهر بسیار محبوب است.

اگر به دنبال تنوع غذایی هستید و شما را هر طعم و عطری راضی نمی‌کند، باید بدانید که تاک پلو طعمی کاملاً متفاوت از پلوی معمولی دارد. این غذا مطمئناً به سلیقه شما می‌خورد.
تاک پلویی خوشمزه را حتماً در منزل تهیه کنید و به همراه خانواده از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. وجود فیله مرغ، گرد غوره و زعفران این غذا را خاص و بی‌نظیر می‌کند.

خوب است که به منوی هفتگی خود تنوع اضافه کنید و این غذای خوشمزه و لذیذ سمنانی را درست کنید.
از دیگر غذاهای محلی و خوشمزه استان سمنان می‌توان به ته چین کشمش و لپه سمنان، کشک جوش، خورش ماشو، خورش سیب و آلبالو، خورش برگه زردآلو، خورش آلو سیاه و ته چین هویج اشاره کرد.

مراحل و مواد مورد نیاز تهیه تاک پلو

مواد لازم برای تهیه تاک پلو

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برنج ۴ پیمانه
برگ مو ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۸ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
روغن ۱ پیمانه
گرد غوره ۱ قاشق چایخوری
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
سس سویا ۱ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

دستور تهیه تاک پلو

چگونه در خانه تاک پلو درست کنم ؟

مراحل پخت تاک پلو

  1. ابتدا برنج را بشویید و به مدت ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید.
  2. پیاز را خرد کنید و به همراه سس سویا، پودر خردل، زعفران، نمک و فلفل قرمز در یک ظرف مخلوط کنید.
  3. فیله‌های مرغ را به ظرف مواد اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید.
  4. سپس درب ظرف را بپوشانید و ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.
  5. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  6. برنج خیس‌شده را به آب جوش اضافه کنید.
  7. برگ مو را به اندازه موردنظر خرد کنید و بعد از ۲ دقیقه به قابلمه برنج اضافه کنید.
  8. بعد از چند دقیقه که برگ مو و برنج نرم شدند، مواد را آبکش کنید.
  9. سپس در قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ را بگذارید و برنج و برگ مو را اضافه کنید.
  10. در لابه‌لای برنج و برگ مو نیز گرد غوره را اضافه کنید.
  11. به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا برنج کاملاً دم بکشد.
  12. بعد از آماده شدن برنج، فیله‌های مرغ را از یخچال خارج کرده و در یک ماهی‌تابه سرخ کنید.
  13. زمانی که برنج آماده شد، آن را در دیس بکشید و فیله‌های مرغ را در اطراف آن بچینید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا