رسپی
دستور تهیه مرغ تریاکی خوراک خوشمزه و بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html
مرغ با سس تریاکی (چیکن تریاکی)
اسم بعضی غذاها ممکن است شما را به اشتباه بیندازد و فکر کنید درست کردن آنها زمانبر و گرانقیمت است. مرغ تریاکی یکی از این غذاهاست. این غذا یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که میتوان با گوشت مرغ درست کرد. طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و مواد لازم آن هم به راحتی پیدا میشود. با ما همراه باشید.
آشپزی با مرغ _ سادهترین دستور تهیه مرغ تریاکی
مواد لازم برای پخت مرغ تریاکی
- سینه مرغ بدون استخوان خردشده: سه عدد
- آرد: نصف پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- سس سویا: یکچهارم پیمانه
- شکر قهوهای: یکچهارم پیمانه
- کنجد: دو قاشق چایخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
روش طبخ مرغ تریاکی
- سینه مرغ بدون استخوان را به قطعات متوسط خرد کنید. در یک ظرف دردار، آرد را با نمک و فلفل مخلوط کنید.
- تکههای مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و درب ظرف را ببندید. سپس ظرف را تکان دهید تا مرغها به طور کامل با آرد آغشته شوند.
- تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. حالا مرغهای آغشته به آرد را در تابه سرخ کنید. این کار حدود هشت دقیقه طول میکشد.
- وقتی که مرغها طلایی رنگ شدند، آنها را از تابه خارج کنید.
- در همان تابه، سس سویا، شکر قهوهای و کنجد را اضافه کنید و کمی فلفل سیاه به آن بزنید. مواد را خوب هم بزنید و سپس مرغهای سرخ شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- حالا شعله را بیشتر کنید تا سس غلیظ شود و به مرغها بچسبد.
- بعد از پنج دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و مرغ تریاکی را در یک ظرف مناسب سرو کنید. میتوانید این مرغ را با برنج یا سالاد نوش جان کنید.
- اینگونه شما یک مرغ خوشمزه با طعم جدید آماده کردهاید.
گردآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی