رسپی

دستور تهیه مرغ تریاکی خوراک خوشمزه و بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرغ با سس تریاکی (چیکن تریاکی)

اسم بعضی غذاها ممکن است شما را به اشتباه بیندازد و فکر کنید درست کردن آنها زمان‌بر و گران‌قیمت است. مرغ تریاکی یکی از این غذاهاست. این غذا یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توان با گوشت مرغ درست کرد. طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و مواد لازم آن هم به راحتی پیدا می‌شود. با ما همراه باشید.

آشپزی با مرغ _ ساده‌ترین دستور تهیه مرغ تریاکی

مواد لازم برای پخت مرغ تریاکی

  • سینه مرغ بدون استخوان خرد‌شده: سه عدد
  • آرد: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سس سویا: یک‌چهارم پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: یک‌چهارم پیمانه
  • کنجد: دو قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: به میزان لازم

روش طبخ مرغ تریاکی

  1. سینه مرغ بدون استخوان را به قطعات متوسط خرد کنید. در یک ظرف دردار، آرد را با نمک و فلفل مخلوط کنید.
  2. تکه‌های مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و درب ظرف را ببندید. سپس ظرف را تکان دهید تا مرغ‌ها به طور کامل با آرد آغشته شوند.
  3. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. حالا مرغ‌های آغشته به آرد را در تابه سرخ کنید. این کار حدود هشت دقیقه طول می‌کشد.
  4. وقتی که مرغ‌ها طلایی رنگ شدند، آنها را از تابه خارج کنید.
  5. در همان تابه، سس سویا، شکر قهوه‌ای و کنجد را اضافه کنید و کمی فلفل سیاه به آن بزنید. مواد را خوب هم بزنید و سپس مرغ‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  6. حالا شعله را بیشتر کنید تا سس غلیظ شود و به مرغ‌ها بچسبد.
  7. بعد از پنج دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و مرغ تریاکی را در یک ظرف مناسب سرو کنید. می‌توانید این مرغ را با برنج یا سالاد نوش جان کنید.
  8. این‌گونه شما یک مرغ خوشمزه با طعم جدید آماده کرده‌اید.

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا