رسپی

دستور تهیه مرغ عسلی با سس سویا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مرغ عسلی با سس سویا

مرغ عسلی با سس سویا یکی از غذاهای خوشمزه و با طعم و رنگ عالی است که می‌توانید به راحتی و به سرعت آن را برای مهمانی‌ها تهیه کنید. برای این که مراحل تهیه مرغ عسلی با سس سویا را کامل یاد بگیرید، ادامه متن را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۳ عدد
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب ۱ قاشق مرباخوری
سیر ۳ تا ۴ عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن نصف قاشق چایخوری از هر کدام
ریحان تازه به مقدار لازم
نعناع تازه به مقدار دلخواه

دستور تهیه مرغ عسلی با سس سویا
مرحله اول

ابتدا سینه‌های مرغ را به شکل مربع برش دهید، طوری که قسمت زیر مرغ برش نخورده باقی بماند. این کار باعث می‌شود مرغ سریع‌تر پخته شود. البته می‌توانید مرغ‌ها را بدون برش هم بپزید، ولی زمان پخت بیشتر می‌شود.

مرحله دوم
بعد از برش، روی مرغ‌ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. چون سس سویا شور است، در ریختن نمک دقت کنید. سپس مرغ‌ها را در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شوند. بعد از یک ساعت، مرغ‌ها را بیرون بیاورید.

مرحله سوم
در یک ظرف مقداری آرد بریزید و سپس مرغ‌ها را به آرامی در آرد بغلتانید تا کاملاً به آن آغشته شوند. بعد از آن، مرغ‌ها را کمی تکان دهید تا آرد اضافی جدا شود.

مرحله چهارم
در یک تابه، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید و سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند و گرم شوند.

مرحله پنجم
وقتی کره و روغن داغ شدند، سینه‌های مرغ را در تابه بگذارید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس مرغ‌ها را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید. بعد حرارت را کم کنید.

مرحله ششم
حال می‌توانید چند حبه سیر را رنده کنید و در تابه بریزید تا عطر سیر آزاد شود. سپس درب تابه را بگذارید تا مرغ‌ها با سیر بپزند.

مرحله هفتم
بعد از این که سیر تفت داده شد، فلفل قرمز و آویشن را به مقدار لازم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا باهم ترکیب شوند.

مرحله هشتم
سپس مقداری عسل را با کمی آب رقیق کنید و روی مرغ‌ها بریزید تا خوب طعم بگیرد. بعد سرکه سیب را اضافه کنید و اجازه دهید با هم بپزند.

پوستر مرغ عسلی با سس سویا

مرحله نهم
بعد از آن، سس سویا را به مقدار دلخواه روی مرغ‌ها بریزید و اجازه دهید همه مواد روی حرارت ملایم بپزند و طعم‌ها باهم ترکیب شوند.

دستور تهیه مرغ عسلی با سس سویا (مرحله به مرحله)

مرحله دهم
مقداری ریحان تازه را بشورید و بگذارید آب آن خارج شود. سپس آن را ریز خرد کنید. می‌توانید از مقداری نعناع هم استفاده کنید.

مرحله یازدهم
بعد از این‌که مرغ‌ها خوب پخته شدند، آنها را در ظرف سرو قرار دهید و روی آنها مقداری ریحان و نعناع خرد شده بریزید. این غذا را می‌توانید با پلوی زعفرانی و سالاد سرو کنید.

منبع : پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا