دستور تهیه مرمکه در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه مرمکه در منزل
مرکمه شمالی یکی از حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن به شهر گرگان برمیگردد. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله مرمکه شمالی با ما همراه باشید.
مواد لازم مرمکه شمالی در منزل
برنج نیم دانه: نیم کیلوگرم
مغز گردو: ۳۰۰ گرم
شیره انگور: یک لیوان
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
دستور تهیه مرمکه شمالی در منزل
برای تهیه مرمکه، ابتدا برنج نیم دانه را در آب به مدت سه ساعت خیس کنید و بعد از آن برنج را داخل آبکش بریزید.
مقداری از مغز گردو را خرد کنید و بقیه را چرخ کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و برنج آبکش شده را داخل روغن تفت دهید. پس از آن، مغز گردوی چرخ شده را نیز به برنج اضافه کرده و تفت دهید.
توجه داشته باشید که برنج را بیش از حد سرخ نکنید زیرا اگر بیش از حد سرخ شود سفت و خشک میشود. در این مرحله مقدار کمی آب به مخلوط برنج و گردو اضافه کنید و وقتی آب به جوش آمد و برنج لعاب دار شد، شیره انگور را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا باید به برنج آنقدر آب اضافه کنید که کاملاً بپزد و زیر انگشتان له شود. بعد از اینکه آب برنج کشیده شد، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و هم زدن حلوا را ادامه دهید تا حلوا در وسط تابه جمع شده و به روغن بیفتد.
بعد از اینکه حلوا خوب پخته شد، آن را روی سینی چرب شده صاف کنید و به شکلی که دوست دارید مرمکه را برش بزنید.