رسپی

دستور تهیه مسقطی هنداونه ای بدون فر ویژه شب یلدا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مسقطی هندوانه ویژه شب یلدا

شب یلدا برای ما ایرانی‌ها خیلی خاص است و بسیاری از خانم‌ها دسرهای مختلفی برای این شب تهیه می‌کنند. یکی از خوشمزه‌ترین دسرها برای شب یلدا، مسقطی هندوانه‌ای است. با مجله رضیم همراه باشید تا شب یلدای شما را با مسقطی هندوانه‌ای شیرین‌تر و دلپذیرتر کنیم.

مواد لازم :

  • نشاسته ۱ لیوان
  • آب ۵ لیوان
  • گلاب ۱ لیوان
  • شکر ۱.۵ لیوان
  • رنگ‌های خوراکی به مقدار لازم
  • شکلات چیپسی به مقدار لازم

دستور تهیه مسقطی هندوانه ویژه شب یلدا

ابتدا آب سرد و نشاسته را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا نشاسته کاملاً در آب حل شود. سپس گلاب را به آن اضافه می‌کنیم. ظرف را روی حرارت می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود. سپس شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شکر به طور کامل حل شود.

حالا حرارت را کم کرده و نیم ساعت می‌گذاریم بپزد. پس از این مرحله، بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی قرمز رنگ می‌کنیم و در یک قالب دلخواه می‌ریزیم تا کمی خود را بگیرد و سفت شود.

سپس یک لایه مسقطی ساده روی آن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا سفت شود. در آخر، بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی سبز رنگ کرده و لایه سوم را اضافه می‌کنیم و دوباره زمان می‌دهیم تا کاملاً سفت شود.

سپس مسقطی آماده شده را به ظرف مد نظر برمی‌گردانیم و با یک تکان کوچک آن را از قالب جدا می‌کنیم. اگر برای جدا کردن دسر از قالب مشکل دارید، حتماً قبل از استفاده، سطح قالب را چرب کنید و برای چند ثانیه قالب را در یک ظرف آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف اصلی برگردانید.

در پایان، با شکلات چیپسی، برای مسقطی هندوانه دانه تخمه بگذارید تا دسر شبیه هندوانه طبیعی شود.

separator line

دستور تهیه مسقطی هنداونه ای بدون فر ویژه شب یلدا (مرحله به مرحله)

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه مسقطی پرتقال

دستور تهیه کاپ کیک هندوانه‌ای بدون فر ویژه شب یلدا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا