رسپی

دستور تهیه مقلوبه پلـو : غذای خوشمزه عربی و ترکیه ای (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مقلوبه پلو _ مخصوص کشور ترکیه و عراق

این غذا بهتر است در فر تهیه شود، اما اگر فر ندارید می‌توانید روی اجاق گاز نیز آن را بپزید. برای راهنمایی در تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مقلوبه پلو _ خوشمزه‌ترین غذای ترکی

مواد لازم برای تهیه‌ی مقلوبه

  • دو عدد بادمجان بزرگ سرخ شده
  • دو پیمانه برنج
  • ۴۵۰ گرم گوشت برّه با استخوان (با ادویه پخته شده)
  • دو عدد پیاز ریز خرد شده و سرخ شده
  • ۴ یا ۵ پیمانه آب گوشت
  • نمک، فلفل، پاپریکا (فلفل شیرین)، و دارچین به مقدار دلخواه
  • هل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور تهیه مقلوبه پلو خوشمزه

  1. بادمجان‌ها را پوست می‌کنیم.
  2. روی آن‌ها نمک می‌پاشیم و به مدت ۳۰ دقیقه نگه می‌داریم تا تلخی آنها گرفته شود.
  3. سپس آنها را می‌شوییم، حلقه می‌کنیم و بلافاصله سرخ می‌کنیم تا رنگ آنها طلایی پررنگ شود.
  4. بادمجان‌ها را از روغن درآورده و روی حوله کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
  5. برنج را می‌شوییم و ۱۵ دقیقه خیس می‌کنیم و بعد آب آن را دور می‌ریزیم.
  6. گوشت را با ادویه‌ها و گیاهان معطر مثل نمک، فلفل، دارچین، هل، پاپریکا و برگ بو می‌پزیم.
  7. مطمئن شوید که آب گوشت کافی برای تهیه این غذا دارید.
  8. پیازهای خرد شده را سرخ می‌کنیم تا رنگشان کمی تیره‌تر شود.
  9. روغن اضافی آن‌ها را می‌گیریم و وقتی گوشت پخت، آن را در ته قابلمه قرار می‌دهیم.
  10. بادمجان‌های سرخ شده را روی گوشت می‌چینیم.
  11. برنج خیس شده را روی بادمجان‌ها می‌ریزیم. (در این مرحله می‌توانید ادویه‌ها را به برنج یا بادمجان بزنید).
  12. می‌توانید ادویه‌ها را قبل از افزودن آب گوشت، روی برنج بریزید.
  13. این غذا با ادویه زیاد خیلی خوشمزه‌تر می‌شود.
  14. آب گوشت را تا جایی که حدود یک سانتیمتر روی برنج را بپوشاند به قابلمه اضافه می‌کنیم و اگر نیاز بود، در حین پخت، آب بیشتری اضافه می‌کنیم.
  15. قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می‌کنیم. اگر دوست دارید، می‌توانید زیر قابلمه از شعله‌پخش‌کن استفاده کنید.
  16. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا غذا بپزد. وقتی غذا آماده است که برنج پخته و پف‌کرده باشد.
  17. قابلمه را برعکس روی دیس می‌گذاریم و در صورت تمایل با خلال پسته و بادام تزیین می‌کنیم. (می‌توانید این غذا را با ماست ساده یا سالاد سبزیجات سرو کنید.)


گردآوری شده مجله‌ی رضیم


مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا