رسپی

دستور تهیه موجور سیب زمینی غذای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه‌ای (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه موجور سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

در این بخش می‌توانید با یک دستور ساده و متنوع برای تهیه سیب زمینی موجور آشنا شوید. این رسپی طعمی متفاوت از سیب زمینی را به شما ارائه می‌دهد و یک غذا بر پایه سیب زمینی است.

مواد لازم برای تهیه موجور سیب زمینی:

  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • آرد سفید: ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • نمک: به مقدار دلخواه
  • روغن برای سرخ کردن

مراحل تهیه موجور سیب زمینی:

آماده‌سازی مواد: سیب زمینی‌ها را پوست کنده و رنده کنید. پیاز را هم رنده کرده و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید.

مخلوط کردن مواد خشک: آرد، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.

اضافه کردن تخم مرغ: تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و دوباره همه مواد را مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.

سرخ کردن موجور: در یک ماهیتابه، روغن را گرم کنید. از مایه موجور به اندازه یک کفگیر بردارید و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

سرو کردن:موجورهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس می‌توانید آنها را همراه با سالاد یا ماست سرو کنید.

موجور سیب زمینی ترکی

نکات مهم برای تهیه موجور سیب زمینی:

برای اینکه موجورها بهتر شکل بگیرند، می‌توانید از قالب‌های مخصوص استفاده کنید.

برای طعم‌دارتر کردن موجور، می‌توانید از سبزیجات معطر خرد شده مانند شوید، پیازچه یا جعفری استفاده کنید.

می‌توانید به جای آرد سفید از آرد نخودچی یا آرد برنج استفاده کنید.

اگر می‌خواهید غذایی رژیمی‌تر داشته باشید، می‌توانید موجورها را به جای سرخ کردن، در فر بپزید.

موجور سیب زمینی یک غذای بسیار متنوع است و شما می‌توانید با اضافه کردن مواد دلخواه، طعم‌های جدیدی را تجربه کنید. این غذا به عنوان یک پیش غذا، غذای اصلی یا حتی میان وعده بسیار مناسب است.

دستور تهیه موجور سیب زمینی غذای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه‌ای (مرحله به مرحله)

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا